אני זקוקה נואשות לפקקים לכפר המוזיקה קוקהקולה

tohar6

New member
אני זקוקה נואשות לפקקים לכפר המוזיקה קוקהקולה

בבקשה בבקשה אם מישהו שמתכנן ללכת להופעה של אביב בכפר המוזיקה או בכלל להופעות אחרות ואספ כבר מספיק פקקים ויש לו עודפ אני ממש ישמח לקבל.. אני זקוקה לזה כלכך.. אז אני ישמח אם למי שיש ומוכן להביא לי יתחבר אליי לאייסי 345291289

2shahar

New member
רעיון!

התגעגעתי אלייך, תדברי איתי החלפתי פלא ואין לי את המספר שלך!

אני עדיין באיי סיי../images/Emo3.gif

כפרעלייך קטנה שלי

tohar6

New member
איזה הלוואיייי..

אצלנו איפה שאני גרה כולם קמצנים, קונים קריסטללל.. בעעע חחחח אבל תודה בכל זאת :))

נתוש ז

New member
אוטובוס למקום שאין בו קמצנים..

נראה לי שאת/ה סתם מתעצלים..סיבוב של שעה ברחוב אתה מוצא לפחות 20 בקבוקים. ועם אוטו של אימא? תוך 10 דקות בהגזמה.

tohar6

New member
קודם כל זה את ולא אתה..

ודבר שני אין לי בעיה ללכת ולחפש וגם עשיתי את זה.. וזה סתם הייה בהומור שאצלנו שותים רק קריסטל..חח מטרת ההודעה ששלחתי הייתה שאם יש כאן כאלה עם פקקים מיותרים אז למה שלא יעזרו.. אין ספק שאני בסופו של דבר אחפש לעצמי, חח וגם אמצא.. סתם פשוט שאלתי... אבל תודה בכל זאת

tohar6

New member
אהה אוקי אחלה..

חחח סולחת :) סתם פשוט באמת לא הבנתי על מה ולמה התוקפנות.. אבל אחלהה :))

moriboy666

New member
אם באמת הייתי רוצה ללכת

הייתי קונה 15 בקבוקים פחיות כל דבר.. ופשוט שופך כי אני לא אוהב רעל.. אבל אני לא הולך לשם.. למרות שמבחינת חשבון. עדיף לקנות שם במקום צמיד/כרטטיס..

moriboy666

New member
שנים קודמות שהגעתי לשם ביום המופע מכרו

צמידים ב40.. אני לא יודע מה היום

moran916

New member
../images/Emo207.gifהיי היי היי

http://www.youtube.com/watch?v=Y2UnD89eFTs אתם יכולים לעזור לי.. איזה שיר זה..? הוא אומר שזה של אביב גפן אבל אני לא מצליחה להבין מזה..

InfectedM

New member
הלו מה עם התוכן?

והיא מופיעה בדיסק השני של האלבום עם הזמן שנקרא "מחוץ לתחרות". רצועה מס' 7

tohar6

New member
ייייאוווווווווווו זה רעיון אדיררררר

חחחח אין לך מושג איך התלהבתי עכשיו מהרעיון שלך.. בחייייי זה הההפתרון... פששש אהבתי ממש והמון תודההה :))

למעלה