אני זקוק להמלצה

אני זקוק להמלצה

אני זקוק להמלצה עבור מסעדה ,כשרה, עבור ישיבת עבודה חשובה באזור קרית שדות התעופה.(לוד)

Giggle Loop

New member
מסעדת ג'ט לג - נתב"ג

נזכרה כאן בפורום, שווה לעשות חיפוש. בכל מקרה ברמלה יש כמה מסעדות נחמדות, השאלה היא כמה רשמית הישיבה שלכם כי חלק מהמסעדות נעות בין הבנוניות לעממיות - אבל בכולן האוכל טעים להפליא. אם זה מתאים, אשמח להמליץ.

Amoureuse

New member
מה עם סביון

נדמה לי שפעם המליצו פה על מסעדה כשרה בסביון בשם מזל דגים, מישהו זוכר משהו? זה לא כ"כ רחוק משדה התעופה ונראה לי שזה יותר פורמלי מג´ט לג או מהמסעדות של לוד/רמלה (אבל אין לי מושג באופן אישי). חוצמזה תמיד יש את חדר האוכל של התעשייה האווירית...

גידי42

New member
אם הגעתה עד סביון.......

והפגישה כל כך רישמית אז אולי קלודין ביהוד?, מקום מאד יוקרתי, מתאים לפגישות עסקים. יש עיסקית ועד כמה שאני יודע הרבה עיסקות (כולל אפלות,) נסגרו שם. יש גם את ברושט של הבן של קלודין (אכתוב על המקום בפרוט כי אכלתי שם לפני יומיים) שמוגדר כדיינר, בתחנת הדלק של צומת סביון. ויש מקום חדש שטרם יצא לי להיות שם שנקרא מעדגיה, ממש בכניסה ליהוד מרכז. לא שמעתי שום תגובות עליה, משהוא היה?

utopia 111

New member
אני הייתי . מקום נחמד ...

אין הרבה מנות, ואני לא יודע אם יש עיסקית, אבל האוכל היה ממש טעים. הזמנו שני סוגי פסטה, שהיו מצויינים, והמנות אגב, היו גדולות מאוד. גם בתחום פירות הים והדגים התגובות היו חיוביות. בקיצור, מומלץ . וגם אם זה לא משהו, אולי זה לא יתאים לפגישת עסקים, אבל צמוד למסעדה יש פיצה דומינוס.

יקירתי, להזכירך, ההמלצה על מסעדת

"מזל דגים" הופיעה פה בפורום מס' פעמים ע"י אותו אדם, שלא צריך להיות קרימינולוג, ע"מ להבין כי הוא בעל אינטרס מובהק וברור ליחצן את המסעדה. כל פעם ששאלו על מסעדות (לא משנה איפה ואיזה סגנון), קפץ לו הליצן עם ההמלצה.
אשמח לו משהו היה נותן פה המלצה מעמיקה ובעלת נסיון מוכח. סתם משעשע.....
כדיילת טיסות פרטיות בדימוס, אני ממליצה על קלודין מכל הקיבה. ממש מ-ע-ו-ל-י-ם! תראי מה עשית, עכשיו בא לי לאכול!

למעלה