אני זקוק לייעוץ ועזרה אנא עיזרו לי!!

Fleetwood

New member
אני זקוק לייעוץ ועזרה אנא עיזרו לי!!

שלום אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שלי יש לי ידידה שהייתי מאוהב בה לפני שנתיים בתקופה שהיה לה חבר סיפרתי לה את זה אבל היא לא ממש רצתה כי היה לה חבר. לפני שבוע בערך היא ניגשה אליי ואמרה לי שהיא לא מפסיקה לחשוב עליי כבר שמונה חודשים והיא רוצה שיהיה בנינו משהו. היא נפרדה מהחבר שלה ואנחנו התחלנו להיפגש אחרי מספר פגישות היינו אצלי בבית נישקתי אותה והיא נורא נלחצה והרגישה לא בנוח ואמרה שהיא לא בטוחה כבר לגבי זה. אני מכיר אותה המון שנים ויש בנינו חיבור יוצא דופן אני יודע שהיא רוצה לנסות אבל אני מרגיש שמשהו עוצר אותה היא אמורה להחזיר לי תשובה בימים הקרובים אבל אני בינתיים פשוט מתייסר כי עד שהתגברתי עליה היא באה ועוררה הכל מחדש ואני מפחד להיפגע עוד פעם.... אני בהחלט לוקח בחשבון שהיא יצאה מקשר של הרבה זמן והיא בטח עוד חושבת על החבר אבל אני נוטה להאמין שאני לא סתם אחד בשבילה כי יש לנו עבר משותף..... אנא עיזרו לי איך להתנהל במצב הזה? מה להגיד לה? אני לא יודע איך להתמודד עם זה

אדון מק היקר :

עושה רושם שאתה מאוהב בה בטירוף. אין דרך להתנהל במצב הזה... הכדור לא במגרש שלך - לפחות ממה שאני מבין מהכתוב -( "היא אמורה להחזיר לי תשובה בימים הקרובים" - זה סוג של ראיון ?) לכל אחד מאיתנו יש מעגלי שליטה - על מה שאנחנו יכולים לשלוט ועל מה לא, כמובן שהשאיפה היא להגדיל כל הזמן את המעגל הזה ולשלוט על כמה שיותר דברים - אך בסופו של יום לא נצליח באמת לשלוט על הכל. אתה לדוגמה - לא יכול לשלוט על הבחירה שלה שיכול מאוד להיות שנובעת מיציאה מקשר, מרצון בקירבה, מרצון להיות ליד משהו מוכר ובטוח וכו' וכו'... כך שלהגיד לה משהו - אין כל כך מה... אתה כן יכול לשלוט על מה שאתה יכול לעשות - ונכון לעכשיו - זה לעשות כלום. פשוט לשבת ולנסות לא להתעמק בזה יותר מדיי - מה היא עלולה להגיד, מה אתה יכול לעשות כדי לקדם עיניינים, מה היית יכול לעשות או כל דבר אחר שקשור בנושא - פשוט תמשיך לחיות את חייך כרגיל. כאן עלולים להתרחש שני דברים : היא תחליט שקשר איתך זה כן משהו שהיא רוצה - והכל טוב. או שהיא תחליט שקשר איתך עכשיו זה לא משהו שהיא רוצה - אתה בינתיים לא ייסרת את עצמך במחשבות בלתי פוסקות. קוראים לזה - let go - מאוד קשה ליישום - אבל מאוד יעיל. בהצלחה.

magenta73

New member
תן לה זמן.

אני יודעת שזה נשמע נורא וזה הדבר שהכי קשה לעשות, אבל אין לך הרבה ברירות, כי המטרה העיקרית שלך עכשיו היא לא להלחיץ אותה. מה להגיד לה? לכשהזמן נכון - משמע כשהיא יוזמת שיחה, או שהיא כבר ממש נעלמת ואין ברירה אלא להרים טלפון לבדוק מה קורה (כשאז רוב הסיכויים שזה לא ילך, סליחה), זה פשוט להיות כן ולדבר מהלב. מקווה בשבילך שהכל יסתדר.

למעלה