אני זקוק למורקוק נואשות !

אלריק

New member
אני זקוק למורקוק נואשות !

בשלהי 79 תורגמו שלושה ספרי פנטזיה של מייקל מורקוק לעברית - "אבי סער", "חרב השאול " ו"מגילת החרבות". שאלתי היא האם תורגמו מאז ספרים נוספים בסידרה המופלאה ? ואם כן ( כמובן ) מה שמם ?

Rid

New member
הפרוזדור השחור

אבל זה מאכזב מאוד בהחלט לא ברמה של כל השאר.

זה המורקוק היחידי שקראתי

ואני חייב לציין שהספר השאיר אותי מקלל. היה לו המון פוטנציאל, כך זה נראה לפחות כשמדלגים על הפוליטיקה המשעממת, אבל מהאמצע ואילך זה פשוט נהיה חסר טעם, חסר פואנטה, וחסר כל רעיון.

Rid

New member
תיקון

לא שמתי לב שכתבת "בסדרה", הפרוזדור השחור הוא לא חלק משום סדרה... סליחה על הטעות... בכל מקרה תוכל להשיג את כל הסדרה (The Eternal Champion)באנגלית, אבל לא ידוע לי שיש עוד בעברית

חוץ מ - 4 הספרים האלה לא תורגמו

עוד ספרים של מורקוק. את שלושת הספרים תוכל להשיג בחנות "הנסיך הקטן" ברחוב המלך ג´ורג בתל אביב - אחרי חנות קדמת עדן. אני מאמין שתצטרך לשלם לפחות 400 ש"ח עבור שלושת הספרים האלה. אצל קובי בקדמת עדן תצטרך לשלם יותר!!!

avima

New member
נראה הערכה קצת מופרזת לא?

ובכלל - בסיבוב הספרים האחרון שלי (מסע ציד של ספרי מד"ב) נכנסתי לחנויות משומשים וגיליתי מחירים לא סבירים בכלל מה דעתכם על המחירים המופקעים של ספרות מד"ב (וגם כללית) ? האם יש מקומות זולים במיוחד ?

Rid

New member
כבר מזמן גיליתי

שתמיד עדיף לקנות באנגלית, חוץ המעובדה הברורה שתרגום בד"כ לא טוב כמו המקור, זה יוצא הרבה יותר זול לעשות הזמנה מסיבית של ספרים מחנויות רשת (כמו אמאזון, למשל) ואפילו עם התשלום על המשלוח זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות פה בארץ...

alond

New member
אלוהים יעזור!!!!!

לא קונים באמזון!!!!! לא לא לא לא לא!!! הם רוצחים במחירים. נעלרבכום! תלכו ל www.bn.com חנות מאוד ידועה עם מבחר מאוד גדול של ספרים (לדעתי בערך כמו לאמאזון). מחירי הספרים טיפה (טיפה!!!) יותר יקרים (אמאזון לרוב נותן 30% הנחה ו-bn נותנים 20%) אבל דמי המשלוח הם אלה שעושים את ההבדל:$4 לכל הזמנה פלום $2 לכל ספר בהזמנה. פי אלף (טוב נו. לא פי אלף) יותר זול. החיסרון היחיד הוא שלחבילה לוקח 10-4 שבועות להגיע.

alond

New member
תיקון קטן

ההנחה של אמאזון 30% מול 20% של bn היא על ספרים יקרים. ההבדל נוטה להיות קטן יותר על ספרים זולים יותר. בכל מקרה, bn עדיף.

Rid

New member
המממ.....

כן, כן זה כנראה נכון, העניין הוא שאני קונה באמאזון כבר שנים, פשוט לא ממש חיפשתי מקומות אחרים (כן, אני נורא עצלנית..) אבל תודה על המידע...(Barnes & Noble זו רשת חנויות ספרים גדולה בארה"ב, לא ידעתי שהם מוכרים גם ברשת...)

alond

New member
עוד עצה קטנה

פורמלית, הזמנות מעל $50 חייבות במס שהוא בערך 17% (למרות שלא תמיד תופסים הזמנות כאלה) אז תעשי הזמנות שהן פחות מ $50 .

תראה, את אבי הסער וחרב השאול אולי

תמצא במחירים סבירים, בסביבות 50 ש"ח כל ספר. מגילת החרבות זה סיפור אחר לגמרי, הספר עולה בסביבות 250 ש"ח והוא נדיר מאד.

ברנן

New member
בזמן האחרון התעניינתי במחירים שלהם

יש לי את אבי סער וחרב השאול וכשהתעניינתי בחנויות בערך שלהם כדי למכור אותם נתקלתי במחירים של 120 שקל נראה לי קצת מוגזם , גם אם הספרים לא נפוצים כל כך

הייזל

New member
קוראי מורקוק יש לי בקשה

אחד מכם יכול בבקשה להסביר מה היחוד של מורקוק בעבור אנשים שאינם מכירים אותו? אלו ספרים הוא כתב ומדוע ספר שלו יעלה 120 ש"ח? מיהו אלריק? בבקשה?

דרגורן

New member
תשובה (חלקית?)

אלריק הוא נסיך מכשף לבקן. מלבד היותו גיבור הספרים, הוא גיבור רע! הוא גונב, רוצח, וכו´ חופשי חופשי. חוץ מהנ"ל יש אלריק הוא חלש גוף (בגלל הלבקנות) ויש לו חרב קסומה ששואבת את הנשמה של מי שהוא הורג ואז היא נותנת לו כוח. כל הנ"ל (מישהו חלש שהוא חזק, טוב שהוא רע אבל יש לו מוסר) גורמים לספרים להיות מרתקים... ובגלל שהם נדירים, הביקוש מעלה את המחיר...

avima

New member
תוספת קטנה

הוא שריד ממלכה קדומה רבת עוצמה ורבת שנים - והוא אחד הגורמים לנפילתה (מסיבות אישיות). מלבד השימוש בחרב הוא עושה מדי פעם שימוש באלי תוהו שונים שיעזרו לו במשימתו. יחסו לחרב אמביולנטי כי היא פוגעת ביקרים לו ביותר אבל שרידותו תלויה בה. מלבדו יש את קורום (שגם הוא גיבור מעוות) שבסוף הסדרה נלחם בכול אותם אלים שעזרו לאלריק (והסוף די צפוי לא ?)

blackwolf

New member
האם יכול להיות

שיש לו כמה ספרים בסדרה שהדמויות בהם בעלות אותו השם? אחרת אני לא מבינה מי מופיע ב the warhound and the world´s pain ( או משהו בסגנון, הספר לא לידי ).

alond

New member
ובכן

מורקוק ידוע ביותר על סדרת הגיבור הנצחי שהוא בחור שאמור לדאוג(בידיעתו או שלא בידיעתו) לשיווי המשקל (balance) . הגיבור הנצחי מגיע בגילגולים רבים שבחלק מהם הוא מודע לגילגולים האחרים ובחלק לא. אלריק הוא אחד המוצלחים ביותר מבין הגילגולים אבל יש רבים אחרים וטובים כמו ארקוס,הוקמון,אוסקר באסטבל וקורום. war hound and the world´s pain הוא מסדרת הספרים של פון בק.

דןבן

New member
שמועה ?

יש שמועה שעם עובד הולך להוציא את השלישיה מחדש, שווה לבדוק עימם לפני שמוציאים מאות שקלים

למעלה