אני זקוק לנחמה
צמיג חדש לגמרי

cipo 1

New member
אני זקוק לנחמה ../images/Emo7.gif צמיג חדש לגמרי

VITTORIA CORSA CX עבר בקושי 250 ק"מ נחתך לי על ידי שבר של בקבוק בירה מהוללי הלילה (דברנו על שוליים נקיים) ולא עזרו נסיונות ההיתחמקות. הצמיג הולך לפח ואני מחפש תחליף . יש הצעות ? ואולי מחירים למי שיודע. ואגב למזלי היתי קרוב לבית חזרתי בטרמפ לקחתי את הזוג השני שלי ויצאתי לרכב ברוח ובגשם להרגע. שבוע טוב ! עודד

משתתף בצערך אבל לא אוכל לנחם

זה עניין אישי במעט. האישי שלי זה VITTORIA CORSA CX וה ALL WEATHER האגדי אף הוא של וויטוריה. המניעה היחידה להימצאותם של הצמיגים האלו כדרך קבע על הגלגלים של פרינססה היא כלכלית.

yosy99

New member
יש קישור לצמיג הזה והיכן בדיוק

יש קישור לצמיג הזה והיכן בדיוק קונים אותו

cobra_1

New member
../images/Emo8.gifנחמה מודיעה שהיא לא זמינה

וואלה עודד, מה הגחמה הזו "ללבוש" צמיג תחרות יקר פחד לאימון, הא? הלא אתה אינך שרוט חדש בענף. טוב נו, אם יש בזה נחמה אז כבר ראיתי רוכבים שמתרסקים בסיבוב הבכורה על אופני החלומות שלהם ויוצאים בשן ועין.. המלצה: אני רוכב כבר 10,000ק"מ על קונטי 4 עונות והם מדהימים: גם מאסיביים [430TPI] וגם קלים, אחיזה מדהימה בכל סוג אספלט ומזג ותודה לצ'אושו שהמליץ לי עליהם בשעתו בחו"ל כ155 ש"ח בהרבה אתרים ואצל תמיר-DAAבמחיר נסבל למדי אם יש לך כרטיס מועדון בברכת שרוטים קובי קורן

מצטרף להמלצה, הקונטי 4 עונות

עמיד, אוחז מצויין, ולא כבד (רק 10 גקרם יותר מה- GP ה"רגילים".

רובן Z

New member
צרת רבים נחמת טיפשים?

(ובמקרה הזה...אני הטיפש) גם אני שכלתי ויטוריה חדש אחרי פחות מ 100 ק"מ! במקרה שלי, זה היה מסמר, שעשה בויטוריה קרע שלא היה בר תיקון. מכיוון שרכשתי אז זוג, העברתי את הנותר כאחורי. עשיתי עליו 1500 ק"מ כאחורי, לפני שהחלפתי אותו עקב קרעים קטנים. בשבילי זו אכזבה, כי צפיתי שצמיג ברמה כזו יחזיק עוד כמה אלפי ק"מ. מאז הספקתי להחליף עוד כמה צמיגים, ואני עדיין מחפש את הגביע הקדוש- צמיג שיחזיק מעמד כמה אלפי ק"מ, ויהיה עמיד לפנצרים (בגבולות הסביר). המסקנה שלי מכל זה- אני רוכב על הצמיגים הכי זולים שמצאתי. אם כבר להחליף סט כל 2000 ק"מ, לפחות שיהיו זולים. ולא, אני לא מתחרה, לא אכפת לי מהמשקל ולא מהביצועים בהשכבות או מהאחיזה בעליות בימי גשם (לא רוכב בגשם)

odedbc

New member
אולי תקדים אותי ותיצור תקדים ותתבע

את מע"ץ? צילום של הצמיג הקרוע יכול לדעתי לשמש עדות חותכת בבימ"ש לתביעות קטנות. אני, עכ"פ, מתכוון לעשות את זה בקרע הבא. אולי כמה תביעות קטנות יזיזו את מע"ץ.

למעלה