אני זקוק לעזרה, אם משהו יוכל לעזור.

amitBMX

New member
אני זקוק לעזרה, אם משהו יוכל לעזור.

התחלתי אתמול לעבוד עם התוכנה EarMaster. עכשיו, את המשימות אני עושה בלי להתקל בקשיים. הבעיה היא, שאני לא מבין ממש מה אני עושה. כלומר כן, אני מבין שצריך לזהות איפה יש עליה יותר גדולה. אבל אני לא מבין מהם הצלילים שהתוכנה משמיעה. כלומר, מה זה כל הצלילים האלה: minor 2nd minor 3rd major3rd dim5th perfect4th perfect5th אנלא מבין מה הם המספרים הללו? תודה מראש לעונים..

HippyRonN

New member
מרווחים

minor 3rd - 3 חצאי טונים (השורש והתו השלישי בסולם מינורי פשוט) major 3rd - 4 חצאי טונים (השורש והתו השלישי בסולם מינורי פשוט) perfect 4th - 5 חצאי טונים (השורש והתו הרביעי בסולם מז'ורי\מינורי פשוטים) perfect 5th - 7 חצאי טונים (השורש והתו החמישי בסולם מז'ורי\מינורי פשוטים) dim 5th - 6 חצאי טונים (השורש והתו החמישי בסולם מז'ורי\מינורי מוקטן) לדעתי מראים לך איפשהו בתוכנה גם את התוים על קלידים וגיטרה, אז אתה יכול גם להבין את המרווחים בעצמך (ברגע שאתה מבין איך בנויים תוים על קלידים וגיטרה). בנוסף, ברגע שתדע טיפה על סולמות ואקורדים, זה ישמע הרבה יותר הגיוני. בהצלחה.

ענבל 83

New member
תגידו, אם כבר מדברים על

התוכנה earmaster- יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אותה, אם אפשר בכלל?? כי הורדתי אותה, אבל בשלב מסויים היא מסרבת לעשבוד (אחרי 3 שבועות, לדעתי). וממש נהניתי להשתמש בה. אז אני אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר להשיג אותה- יודיע לי. תודה מראש. (=

Molchansky

New member
אממ...

אפשר לרכוש אותה באתר שלהם באינטרנט. או לחילופין באי-מיול

למעלה