אני זקוק לעזרה עם הגדרת חיוג ישיר במסך הבית בשיאומי רדמי 8

הנייד של העבודה התחיל לעשות לי קונצים אז הבוס הביא לי אחד אחר (משומש כמובן כי הוא קמצן אש!)
בקיצור קיבלתי רדמי 8 ואני מנסה להגדיר חיוג ישיר של איש קשר במסך הבית ולא מוצא את האופציה ..
אני יודע שזה אמור להיות ווידג'ט שמוסיפים אבל אין לי כזאת אופציה כשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מסך הבית כמו שאני עשיתי בכל הטלפונים האחרים שהיו לי
יש עליו גרסת MIUI 12.5.2 אנדרואיד 10 אם זה עוזר להבין את הבעיה ..

SHERME

Well-known member
הנייד של העבודה התחיל לעשות לי קונצים אז הבוס הביא לי אחד אחר (משומש כמובן כי הוא קמצן אש!)
בקיצור קיבלתי רדמי 8 ואני מנסה להגדיר חיוג ישיר של איש קשר במסך הבית ולא מוצא את האופציה ..
אני יודע שזה אמור להיות ווידג'ט שמוסיפים אבל אין לי כזאת אופציה כשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מסך הבית כמו שאני עשיתי בכל הטלפונים האחרים שהיו לי
יש עליו גרסת MIUI 12.5.2 אנדרואיד 10 אם זה עוזר להבין את הבעיה ..
להתקין לאונצ'ר של NOVA
להפעיל כברירת מחדל את משגר היישומים של NOVA במקום הרגיל של שיאומי
לאחר מכן ללחוץ לחיצה רציפה על המסך ואו אז מיד יופיע אפשריות של וידג'ט לחיוג ישיר של איש קשר או להגדיר אנשי קשר מסויימים שיופיעו במסך הבית

נערך לאחרונה ב:
זה הברירה היחידה שיש ?
מעדיף להימנע מלהתקין אפליקציות חיצוניות שיעשו משהו שהמכשיר אמור לעשות בלי עזרה חיצונית

SHERME

Well-known member
זה הברירה היחידה שיש ?
מעדיף להימנע מלהתקין אפליקציות חיצוניות שיעשו משהו שהמכשיר אמור לעשות בלי עזרה חיצונית
זה העניין, הממשק של שיאומי די מפגר בכל הנושא הזה, רק בMIUI 13/14 יש שיפור ממשי בנושא
האפליקציה הזאת שוקלת כ20 עד 40 MB, והיא לא דורשת שום הרשאה
בטלפונים ישנים של שיאומי הNOVA הוא ממש ברירת מחדל מבחינת וידג'טים

amub

Member
נסה להכנס לאנשי קשר, לפתוח את האיש קשר שאותו אתה רוצה להוסיף, להכנס למעלה לשלוש נקודות ושם אמורה להיות אפשרות להוספת קישור למסך בית.

זה מוסיף איש קשר למסך אבל אני מדבר על הוספת אייקון שלחיצה עליו תחייג לאיש קשר ולא רק תציד אותו על המסך

amub

Member
טוב, התעמקתי בנושא:
1. לחיצה ארוכה על מסך הבית במקום פנוי.
2. בחירת "ווידג'טים" למטה.
3. לגלגל מטה עד לשורת אנשי קשר.
4. בשורה הזו לבחור אייקון של חיוג ישיר.
5. יוצגו אנשי קשר שלך ואז לבחור את מי שאתה רוצה.
6. יופיע אייקון של איש קשר על מסך הבית, ללחוץ על V למעלה. לחיצה על אייקון תחייג ישירות.

PDC

Member
תנסה את זה-
1. לחיצה ארוכה על מסך הבית במקום פנוי.
2. בחירת "ווידג'טים" למטה.
3. לגלול מטה עד לשורת יישומים עם מספר וודגטים
4. לחץ על הכל
5. לחץ על וודג'טים של אנדרואיד
6. גלול למטה עד שיופיעו אנשי קשר . אחד מהם הוא חיוג ישיר
7. בחר את איש הקשר הרצוי ואשר.

למעלה