אני זקוק לעזרה...

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
אני זקוק לעזרה...

אני מחפש נואשות שירים של חגים, מצאתי לבנתיים רק אותם וגם זה בקושי: אילנה אביטל - אדון סליחות חוה אלברשטיין - חד גדיא נקמת הטרקטור - אחד מי יודע אני מחפש שירים של יום כיפור (מי אל כמוך, חטאנו לפנייך...) שירים של פסח וכו'... לא משנה לי מי שר אותו העיקר התוכן של השיר אם אתם מכירים שמות של שירים, או זמרים ששרים אותם זה מאוד יעזור תודה לעוזרים.... ושבוע טוב ומבורך

popp

New member
גם פסח, גם כיפור, ראש השנה אם יש..

בעיקר פסח וכיפור. אבל כל חג יתקבל בברכה מה איזה סיגנון של שירים? הבאתי לך דוגמאות בהודעה הראשונה... "אחד מי יודע" (של פסח לא?) "אדון הסליחות לובש צדקות..." (כיפור לא? מקווה שהבנת אותי. אם לא אז תוכל להסביר את השאלה שלך? (איזה סגנון שירים מדובר?)

פסח...

1. מה נשתנה הלילה הזה 2.עבדים היינו 3. והיא שעמדה לאבותינו ולנו 4. די דינו 5. בצאת ישראל ממצרים 6.מקימי מעפר דל 7.מה אשיב לה` 8.אנא ה` 9.הללו את ה` כל גויים 10. הודו לה` 11. מן המצר 12. ימין ה` עושה חיל 13. לא אמות כי אחיה 14. אודך כי עניתני 15. זה היום עשה ה` 16. קלי אתה ואודך 17. אחד מי יודע 18. חד גדיא 19. שהחיינו.

ראש השנה ויום כיפור...

1.שהחיינו-עממי חזנות 2.שמחה לארצך-שלמה קרליבך 3.ובכן צדיקים-ברסלב 4. ימלוך ה` לעולם-בעלז 5.אתה בחרתנו-אברהם פריד 6.וידע כל פעול-מונה,בורוכוב, ורדיגר,קרליבך 7.קדשנו במצותיך-עממי 8. וטהר לבנו-עממי 9.והביאותים אל הר קודשי-מרדכי בן דוד ורדיגר 10.אדון הסליחות-עממי מזרחי11.מה נאמר לפניך-אברמי רוט 12.וכל מאמינים-מרדכי בן דוד ורדיגר 13.אדיר במלוכה-מרדכי בן דוד ורדיגר 14.היום הרת עולם-מרדכי בן דוד ורדיגר 15. והיה ביום והוא-מרדכי בן דוד ורדיגר 16.בספר חיים-מרדכי בן דוד ורדיגר 17. אחת שאלתי-מרדכי בן דוד ורדיגר 18.ארשת שפתינו-עממי 19.אין קצבה-בן ציון שנקר 20.מכניסי רחמים-רננו חסידים 21.כבקרת רועה עדרו-רננו חסידים, רגש 22. ונאמר בחצוצרות-רננו חסידים 23.ונתנה תוקף-רוזנבלום 24.בראש השנה-שטרייכר 25.האדרת והאמונה-שטרייכר 26.ויאתיו כל-שלמה קרליבך 27.השיבנו-שלמה קרליבך 28. יעלה-פרחי מיאמי 29.אתה יצרת-יוסלה רוזנבלט 30.כל נדרי- האנ`ס בלומנטל.

מאיה מא

New member
שירים חסידיים גם?

יש לי כמה שירים בנושא חגים, הם של זמרים חסידיים (כמו: אברהם פריד, מרדכי בן דוד). אתה רוצה רק את השמות, או את השירים עצמם? בכל מקרה, אשמח לעזור עם מה שיש לי.

popp

New member
גם שם זמר וגם שם של שיר זה יעזור

לא משנה לי אם הוא חסידי או לא... העיקר השיר עצמו תודה

מאיה מא

New member
קבל לבנתיים:

חנוכה: "ועל הניסים"- מרדכי בן דוד "הנרות הללו" - אברהם פריד פורים: "ליהודים" - אברהם פריד יש לאברהם פריד דיסק (נראה לי אפילו שלושה) שקוראים לו "מעגל השנה", שם יש שירים לכל חגי ישראל.

תיקון קטן...

מדובר באוסף של שלושה דיסקים שקרויים מעגל השנה על כל שירי חגי השנה, מעגל השנה 1 מרדכי בן דוד ורדיגר, מעגל השנה 2 ו- 3 אברהם פריד.

למעלה