אני זקוק לעזרתכם..

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
אני זקוק לעזרתכם..../images/Emo95.gif

יש לי בקרוב הופעה עם החמישיה, ואנחנו צריכים חומר חדש כי גנבו את התיק עם כל התווים, ואלו היו תווים שיהיה קשה להשיג מחדש... אם יש לכם דרך כלשהי להשיג תווים לחמישיית כלי מתכת (שתי חצוצרות, קרן, טרומבון וטובה) אשמח אם תעזרו לי ותצלמו/תשלחו לי. יש עדיפות למוסיקה קלה ורגועה... תודה מראש

Molchansky

New member
אמממ..

לי אישית אין דרך להשיג אבל אי אפשר להשיג דרך אחת האוניברסיטאות?

SHEX

New member
אני הולך לחפש שם בתחילת השבוע../images/Emo95.gif

אבל זה מעט בעייתי כי אני לא תלמיד שם... למרות שזה קושי שמתגברים עליו בלי שום בעיה... וגם מה שעוד בעייתי באקדמיה זה שהגיוני שהחומר שם יהיה ברמה גבוהה, ומכיוון שאנחנו צריכים את הכל די בדחיפות, עדיף לנו (כרגע!) דברים שלא נצטרך לעבוד עליהם יותר מדי, כי האירועים שלנו הם עוד שלושה שבועות...

Molchansky

New member
מקווה שתמצאו

שיהיה המון בהצלחה (חבל שאני עוד לא לומד בתל-אביב, הייתי עוזר)

SHEX

New member
בסדר...../images/Emo95.gif

טל כבר עזר לי המון, וגם מצאתי חומר באינטרנט, וחברים עזרו לי למצוא עוד קצת... בתחילת השבוע אני אקפוץ לאקדמיה בתל אביב, חברים שלומדים שם יוציאו לי חומר מהספריה, ונראה לי שבזה אני אסתדר לבר מצווה הזו
תודה רבה בכל מקרה

Molchansky

New member
מגניב../images/Emo13.gif

ושיהיה בהצלחה עם ההופעה!
תספר חוויות

SHEX

New member
עוד יש כמה שבועות..../images/Emo95.gif

אבל היום רק נפל לי האסימון כמה ההרכב הזה זה דבר מדהים. לקחנו רעיון מאפס. סתם כמה חברים, והחלטנו שאנחנו רוצים להקים הרכב, האנשים בו השתנו קצת עד שהגענו לחמישה חברים שבאמת כולנו רצינו את זה פשוט בשביל המוסיקה שבהרכב. וממש התפתחנו בכמה חודשים שאנחנו עובדים, והבר מצווה הזו זה חתיכת ציון דרך. הגענו מסתם "חזון" של להקים הרכב כשנתגייס, וחמישייה שאנשים מוכנים לשלם כסף כדי לשמוע אותה. רק היום הבנתי באמת כמה שזה מרגש אותי.

Molchansky

New member
נשמע יפה

איזה כלים יש בהרכב? ואיזה יצירות אתם מנגנים בדר"כ?

SHEX

New member
חמישיית מתכת..../images/Emo95.gif

זה שתי חצוצרות, קרן, טרומבון וטובה... ואנחנו מנגנים ממש דברים מגוונים.. גם קלאסי, גם ג'אז, גם שירים ישראליים, גם מוסיקה ספרדית... כל מה שאנחנו יכולים למצוא ונשמע לנו נחמד.

Shards

New member
אם אתה רוצה

יש לי איפשהו כמה עיבודים שעשיתי לקטעים של אסטור פיאצולה שאפשר בקלות להמיר לפורמט שאתה רוצה, אבל אני מזהיר אותך.... אסטור פיאצולה זה מוסיקה ממש, *ממש* קשה.

SHEX

New member
חומר קשה לא מפחיד אותנו..../images/Emo95.gif

אנחנו אוהבים לעבוד קשה..

למעלה