אני זקוק לעיצה דחופה בנושא נופש !!!

רוייקו

New member
אני זקוק לעיצה דחופה בנושא נופש !!!

מישהו יכול לתת לי איזו עיצה SOS לאן כדאי לצאת לסופשבוע ??? חשבתי על איזה צימר נחמד באיזור הגליל המערבי. אז ככה: אנחנו נהיה שני זוגות (נו, באמת, לא תצפו שאספר מה הולך לקרות ?! ) אני מניח שניזדקק לאוירה רומנטית. חושך מסביב, נרות וכו וכו ... אההה, חשוב גם אאאמממ מממ, כן! נוף. חשוב שיהיה נוף יפה, למרות שאפשר לסמוך על הגליל המערבי בעיניים עצומות. יאללה, אין לי הרבה זמן להחליט ואני רוצה כבר להזמין... הצילווווווווווווווווווווווווווו

שלגיה**

New member
רוייקו

אני מכירה צימר נהדר אבל בראש פינה. זה נקרא הצימר של הנפח והכתובת שלו באינטרנט היא: http://www.zimmer.co.il/ben-dov/zimmer.html שמו חנוך בן דב הוא יקרן אבל יש שם ג´קוזי נהדר (זה מה שעשינו כל הסופ"ש כשהיינו שם,מגש פינוקים (אל תיקח כי זה יקר ואפשר לקנות פינוקים בסופרמרקט המקומי,אנחנו לקחנו והתחרטנו ...) בכל מקרה תכנס לאתר אם זה נראה לך ותרצה יותר פרטים אתה מוזמן להתקשר. אגב הוא קצת יקרן,ומאאאאד מבוקש !!כדאי להזמין הרבה זמן מראש !! אבל כל כך נהנתי !!!!!!!!! תהנה לאן שלא תיסע להשתמע

רוייקו

New member
לאאא, אני מחפש צימר למחר...

מה שהצעת ניראה אחלה. פתחתי את הקישור לאתר שלו. זה ניראה לא רע, אבל יקר לאללה. אני כניראה אסגור על משהו לכיוון סאסא, כרם בן זימרה וכו... מה שנישאר עכשיו לארגן זה מסלול לשני משועממים. יש לך רעיון ??

הדרומי*

New member
עים עדין לא סגרתם כלום לנסות

במצפה מנות לאבי רובין ובאתר מפה הצצתם? כנ"ל אתר יוקנד ותורס יט וכדי לא לצאת בלי כלום ביד לקחת ישוב מסוים ולראות אתו באתרים ואז לצלצל לכמה להשוות מחירים טיול חיפה המושבה הגרמנית עכו גן הבאיים ועכו העתיקה יכול להיות נחמד אולי קצת נדוש זה הנקרות {ראס ה נקורה} בערב עים עדין יש כוח ? בנהריה על הטילת אפשר גם אין טמיר ממצפה הילה לכוון המונפור אבל זה כבר הליכה ברגל במצפה הלה יש גם צימרים ומצפה כליל ובמושב עבדון ליד מצפה הלה אני ממליץ על מצפה מנות לקחת צימרים בודדים וגק´זי לא צריך א.בוקר אפשר ורצוי לעשות לבד בהצלחה

רוייקו

New member
איפה זה מצפה מנות ??

אני עומד לסגור באיזור כרם בן זימרה. מכיר את המקום ?? יש לך רעיון לאיזור ההוא ?? תהיה בטוח שאני לוקח איתי ציוד. מה אתה חושב, שאני הולך לרוקן את הכיס ?? קדחת.

הדרומי*

New member
מצפה מנות זה ליד צ.כברי

אומרים מקום נחמד גם רומנתי וגם אינטימי בסוף לא יצא לי להיות שם היתי יותר למעלה מקום נפילה רוויקו עם אתה עדין לא סגרתם צלצל יש לי גם את החוברת של גליל מערבי כאן ממתין לך דוא"ל כרם בן זימרה לא יצא לי להיות שם אבל אני עדין מתקש שתבדקו במנות שזה גם קרוב וגם רחוק

רוני#

New member
האם אחרתי את מועד הגשת העזרה ../images/Emo35.gif ../images/Emo61.gif

אם לא - אשמח להציע - רק תודיע שעוד לא מצאתם מיקום ונסעתם - ......
אתה מכיר את מס הפלאפון שלי - ומוזמן להתקשר - ולקבל עיצות לגבי מקומות ושנית - מקום שקט עם אוירה מתאימה .... - הצחקת אותי ...
פה בצפון נכנסים מרגע השקיעה לעוצר - האפלה טוטאלית ....
כל עוד לא מסתיימת מלחמת לבנון - אנחנו פה עוד במיקלטים .....
ממתינים שיודיעו שהמילחמה הסתיימה ......
או שהודיעו אולי ולא שמענו ? .... ייתכן ????? אז בכל מיקרה תבלו לכם - ונא להצייטד ב-
- אמצעי הגנה
- ציוד תאורה מתאים
- וציוד מתאים כדי לשמור על
(קשר) יללה - סוף שבוע נעים ומהנה רוני

למעלה