אני זרה פה אבל לא יכולה יותר להיות עם זה לבד

l i b a t

New member
אני זרה פה אבל לא יכולה יותר להיות עם זה לבד

מדמיינת את הסכין שחותכת מהר בבת אחת
הכאב חד ואחכ שורף
הייתי מוכנה אליו אבל לא עד כדי כך
ואז
את החולשה שמתפשטת בכל הגוף
רואה את הדם באינסטינקט אני מנסה להושיט יד לעצור אותו
אבל לא מצליחה להזיז את היד
הקור חודר לעצמות
הרעש באוזנים
לאט לאט מתגבר החושך בעינים
ובחילה נוראית
הלשון רועדת
ההרגשה נוראית
אבל אני מוכנה לה
אומרת לעצמי רק כמה דקות כמה דקות
ואז יגיע השקט
שלווה
ש ק ט

כשהכל יגמר

כשרק יהיה לי כבר אומץ לאחוז את הסכין הזאת

אדם357

New member
חיבוק גדול ממני
אני מבין אותך

אני גם סובל

Lady Stark

New member
ליבת

יקירה, את לא לבד עם זה. את זה אני כבר יכולה להגיד לך. רוצה לנסות לספר לנו למה את מרגישה כל כך רע? אנחנו כולנו פה חווינו רגעי ייאוש כאלה, וכולנו שרדנו אותם לטובת זמנים רגועים יותר והשגת משמעות ויכולת להתמודד. וגם את יכולה, לי זה ברור גם אם לך כרגע לא.

את צודקת אלומה יקרה

ביקשתי ממנה להבא לסמן הודעות כאלו כטריגר. אני יודעץ שההודעה שלה עוררה הרבה אמוציות, בלשון המעטה, אולם השארתי אותה פה כדי שאם היא קוראת היא תוכל לקרוא את ההודעות המעודדות ולקבל תמיכה.

l i b a t

New member
תודה לכולם ואני ממש מצטערת אם פגעתי במישו

אני בטיפול פסיכולוגי ותרופתי. אבל לא מרגישה שזה עוזר
לאף אחד אין באמת תשובות
מסתבר

תמחקו את ההודעה באמת שאני לא רוצה לגרום יותר צער לאף אחד
לא ידעתי על הנהלים
סליחה

זה בסדר מתוקה, אני מבינה שלא ידעת.

אני שמחה לשמוע ממך, ואני גם שמחה שבחרת לשתף אותנו ביצירה שלך. את מוזמנת לכתוב תמיד ולפרוק פה, רק לשים טריגר בכותרת אם מדובר בתכנים קשים.

לגבי הטיפול, אני מניחה שזה יותר מורכב ממה שאת כותבת פה, האם את מרגישה שהטיפול בכלל לא עוזר לך, או שיש לך לפעמים רגעי משבר?

ליבת היקרה,

את מתארת התאבדות, את ההתאבדות שלך, ולי נדמה שאת כבר חושבת מחשבות כאלה לא מעט זמן, מדמיינת איך תרגישי, איך תגיבי, ואילו אינסטינקטים יהיו לך באותם רגעים אחרונים...
אני מבינה שאת בודדה ונראה לי שאין לך עם מי לשתף את המחשבות הרעות האלה שאת אוצרת בתוכך כנראה כבר זמן רב, ועכשיו ששיתפת אותן כאן אני רוצה להזמין אותך להיעזר בנו בסה"ר (סיוע והקשבה ברשת). אנו מפעילים מוקד מתנדבים שאינם אנשי מקצוע עימם ניתן לשוחח ולשתף בצ'אט אישי ואנונימי, ללא שיפוט, רק הקשבה...

אולי תרגישי מעט פחות לבד...
המוקד פועל מדי יום בין תשע בערב לחצות.

למעלה