אני חבר חדש! (ורציתי לדבר על הבאר)

• פותח הנושא nir91
  • פורסם בתאריך

nir91

New member
אני חבר חדש! (ורציתי לדבר על הבאר)

רציתי להגיד למי שלא שמע - בקניון הבאר במערב ראשון (שכונת נאות שקמה) היה פעם איסור על ילדים מתחת לגיל 14 להיכנס, רציתי להגיד שזה נפתר אבל - עדין יש בחלק מהחנויות הגבלות על ילדים, אני קורא לכל מי שבאזור להיכנס לחנויות "סופר סנטר" ו "קנדי בר" ולראות בעצמכם ולמחות על האפליה! אגב ל HONKY TONK WOMAN, אני עידכנתי את הבלוג שלי רק עכשיו, כי אין לי הרבה זמן לגעת בו הרבה, לכן רק עכשיו הצטרפתי.

למה,

כי אתה אמרת? יום אחד כשתרצה לשים לינק אחר אף אחד לא יכנס כי לא יאמינו שזה לא לינק לקהילה המאוסה שלך. וזה עוד איחול ממש ממש עדין מכל אלו שיש לי בשבילך.

amickyaa

New member
לי ,כל אחד זכאי להביע את עמדתו |פרח

אין בעיה את יכולה לומר,אבל לא בצורה קולקטיבית,תני לאחרים להתבטא..........ומעניין אותי לשמוע .........מה בדיוק מאוס בקהילה.נט ברצינות תעני לי ,מה מפריע לך שם.........מה לא בסדר ??? הלינקים זה מה שקשה לך ??? אם תשימי לב אני שם לינק לחברים חדשים........לכם אני לא "דוחף "את זה... מה רע שאנשים מראשון יכנסו לשם......... לי,אני מחכה לתשובות,אם את באמת רוצה לענות לעניין....... בכל מיקרה ,אחלה יום......... ציטוט:"כל ישראל ערבים זה לזה" קיבלתי בראש היום.............

guysc

New member
אוקיי,רצית דיעות

בכל הודעה שנייה שלך אתה שם לינק לאתר. אני לא רוצה סתם לזלזל בעבודה שלך,אבל הרוב הגדול של הכתבות והתמונות שם מועתקות מאתרים אחרים,והקטע שצריך להירשם בשביל לקרוא הודעה הוא די מרגיז. זהו,ראינו שיש לך אתר,כולנו מכירים. תבקש שהוא יהיה בלינקים של הפורום וחלאס.

הופה!

אני שמחה שהחלטת להפסיק להתעלם מהרמזים "הדקים" שלי ושל שאר חברי הפורום. אני הולכת להסביר לך את זה עכשיו לאט וברור בפעם האחרונה. 1.כן, מה שקשה לי זה הלינקים. 2."אני שם לינק לחברים חדשים". פה פורום,כולם קוראים וכותבים אז שים להם אותם מצידי במסרים האישיים או בכל מקום אחר
. העיקר שיוכלו לחסום אותך אם ירצו. למה הלינקים שלך מפריעים אתה שואל? 1.ככה 2.כי אני אמרתי 3.כי לא רק אני אמרתי 4.כי יש מהם יותר מידי 5.כי הם תמיד מובילים לאותו מקום 6.כי גם להתעלם מהם קשה בגלל שאתה מטעה בכוונה (לדוגמא-שרשור הקעקועים) *כולכם מוזמנים להוסיף עוד סיבות. טיב אתר "הקהילה" הוא לא רלוונטי לנושא. חוץ מיזה, קיבלת מספר רעיונות חלופיים. מספיק לעניין בשבילך???

amickyaa

New member
../images/Emo61.gifלי,תמשיכי את טובה......../images/Emo41.gif

יש לך את זה...........סיגנון טוב......... צוחקקקקקקקקק.........תשמעי,אם האתר יופיע בחתימה זה יותר טוב ???? תני תשובה........... עכשיו לגבי האתר,מישהו כתב שיש כתבות מועתקות,נכון יש לנו כמה כותבים עצמאיים ויש עוד בדרך,המטרה היא לרכז את כל המידע הרלוונטי על ראשון לציון למקום אחד.......מה רע בזה ????? חוץ מזה,זה מצחיק אבל ערים,במקום,השקמה וגל גפן כותבים כולם את אותו הדבר מה לעשות המקום קטן ואין הרבה אירועים כמו ברמה הארצית....בקרוב אנחנו מתחילים לפרסם ואנחנו מעלים כמה דברים מקוריים שיהיו רק אצלנו.....אה ועוד דבר אני חייב להוסיף מישהו רשם ,למה צריך להירשם ??? מה לעשות מותק,בכל מקום צריך להירשם גם בפורום הנוכחי אתה נירשמת...... וזה חשוב כדי שיהיה שם משתמש בפורומים וסטטיסטיקה על כמות החברים...עכשיו לפני הפירסום יש 302 חברים........כמה יש פה בפורום 30 40 חברים ???? משהו כזה......אז כנראה שיש כאלו שבכל זאת מתעניינים......לילה טוב לכולם....... מיקי

amickyaa

New member
משקפיים חודרות ../images/Emo8.gif

שימי לב לי במיוחד בשבילך לינק שהוא לאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!! לא קישור לקהילה חמוד מאוד מישקפיים חודרות

במקום לתת את הכתובת שלך כול הזמן

תשימי אותה בחתימה כמו שאני שמתי, ורשמתי בחתימה שיש לי פורום סבבה (פירסום כן כן) ויש בו כמעט הכול וולכם תבואו לשם עכשיו! ככה תעשי...

Hii BiTcH

New member
יוווו סוף סוף כמה חיכיתי לזהההה

נימאס לי שרק אני מדברת עם מיקי על הלינקים המזדיינים (סורי..) שלו מיקי רק דבר אחד... אם היה דבר כזה איגנור בפורמים,היית הכוכב שם...תאמין לי.. אוח..איזה הקלה... כמה שזה כיף להיות רעים:)

amickyaa

New member
ילדה נו,נו,נו לא יפה לדבר ככה

נו,נו,נו ילדה אני אספר לאבא ואמא איך את מתנהגת גנית נו,נו

Hii BiTcH

New member
אם אתה רוצה אנ אספר בשבילך....

אם אבא שלי היה רואה ת'הודעות המציקות שלך הוא היה שובר ת'מחשב:) ואבא שלי איש טוב שלא תגיד...כמוני... אגב..אתה בן שלושים?#??%@?!?#$@%?$#?^%%%@?

AeroPeek

New member
הילדים בני ה 14 האלה...

דקרו פעמיים את השומר בכניסה, אז למה שירשו להם להיכנס לקניון עצמו? כדי שידקרו מוכרים שלא מוכנים לוותר להם על שקל!?

למעלה