אני חדשהההההההה
T trange LittIe GirL§ New member 10/8/04 #12 תלקלקו אח"כ. ותפסיקו לעשות כל 5 דק' 'רענן'...שמתם לב באיזה הפרשים אתם מגיבים אחד לשני?! יש חיים מעבר לפורום!!! הם רק מחכים שתמצאו אותם...
תלקלקו אח"כ. ותפסיקו לעשות כל 5 דק' 'רענן'...שמתם לב באיזה הפרשים אתם מגיבים אחד לשני?! יש חיים מעבר לפורום!!! הם רק מחכים שתמצאו אותם...
T trange LittIe GirL§ New member 10/8/04 #11 איזו הערה מטומטמת... מחשבה,משהו שרחוק אלפי שנות-אור ממך. אין לך מה לכתוב לי,אז אתה מביע הסכמה עם הפוסטמה...
איזו הערה מטומטמת... מחשבה,משהו שרחוק אלפי שנות-אור ממך. אין לך מה לכתוב לי,אז אתה מביע הסכמה עם הפוסטמה...
T trange LittIe GirL§ New member 10/8/04 #9 לא כ-ל מי שגולש פה. רוב מי שגולש פה. (אגב,חמודה,אל תטעי לחשוב...את לא במיעוט,את ברוב הכסיל והעילג המוחץ!! אפילו בהודעה הזאת הוכחת שאת עילגת...) מה אני עושה פה? נחשי...(אולי יורדת עליכם?! דההה)
לא כ-ל מי שגולש פה. רוב מי שגולש פה. (אגב,חמודה,אל תטעי לחשוב...את לא במיעוט,את ברוב הכסיל והעילג המוחץ!! אפילו בהודעה הזאת הוכחת שאת עילגת...) מה אני עושה פה? נחשי...(אולי יורדת עליכם?! דההה)