אני חדשהההה

אני חדשהההה

אז ככה קוראים לי מירי ואני מלודדד בת 14.5 עוד מעט 15 חחח...הייתי אתמול בהופעה שלהן בקניון בלוד והיה פיצוץ הןן עשו שמח...ובסוף ההופעה הן גם חתמו לכמה אנשים בקיצור היה פיצוץ יש לי תמונה של הילה הלוי מהספר מחזור שלה שהיא סיימה י"ב יש לי את הספר מחזור הזה כי היא למדה בשיכבה של אחי...היא למדה בבית ספר רמלה לוד...שגם אני דרך אגב לומדת שם אז עם הזמן אני יביא לכם את התמונה..

ודם כול ברוכה הבאהההההה../images/Emo24.gif

תהני כאן כול עוד נפשך תלויה בך
בקשר להילה ררררררררררר תסרקי את זה הכי מהר כמה שרק אפשר
אני מצפה לזה בקוצר רוחחח
כיף לך שהיית אתמול בהופעההההה אני הייתי בבכורה אבל אתמול לא יצא לי ללכת
בכולופן ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ומהנה

Britney Boy

New member
ברוכה הבאההה...תהני../images/Emo24.gif

אולי ראית אותי אתמול אבל את לא יודעת שזה אני חחחח כי אני איתן תמיד..אנשים לא הכי זוכרים אותילטובה שם... חחהחהחהחה

ררר שמוליק תנוח!! וברוכה הבאה

תסרקי את התמונה שנראה =] וגמאני הייתי בבכורה אבל לא אתמול :\ קוראים לי טל =] אני בת 12 מירושלים..ומ=ת=ה על הילה עם שלם..ברמות שכבר לא נקראות הערצה.. R$$R%$T$T%$T$XG$45עXT$ר בעע חפיף! תהני! ותכנסי גם למערכת הפורומים של דיימונדז

בטח שכה מאמי!!!

שמולייייייייייייייייייייייייייק!!!!!!!!!! בובייייייייי(לא לגנוב!!!הזכויות שמורות לי!!!חיחיחיחי) אני הייתי בהופעה בקניון לוד...ולא יכולתי להגיע לבכורה בגלל הטיול המטומטם...שדווקא היה דיי כיף שם....) ו..שמוליק!?!!?מאמי איך אתה יכול להגיד דבר כזה?!?!?אתה הבנאדם הכי מתוק שיש בעולםםםםםםם כולוווו!!!ואתה כה(אתה יודע מה
חולה עליייייייייייך!!!!!!!מואה ענקיייייייית!!! ליטולה!!ובשמי ה2...בובייייי:)חיחיחיחיחי

Britney Boy

New member
חחחחחחחחחח כפרות אני יסביר לך

התכוונתי כי אני לא בדיוק הבן אדם הכי נחמד בעולם שם את יודעת..אני מעיף את כולם מכל מקום חחחחחחחחחחח וכל הילדים האלה בטוח שונאים אותי... לא שמזיז לי אבל נו חחחחחחחחחחחחחח

למעלה