אני חדשה אם בעיה ענקית...אמא!

InTheNameOf

New member
אני חדשה אם בעיה ענקית...אמא!

רק היום המנהלת אמרת לנו שכל אדם אגואיסט ,חושב על עצמו ועל צרכיו ,חוץ מההורים שלנו. הם יתנו לנו הכל ויחשבו עלינו לפני הכל. אנחנו צעירים יש לנו דרך ארוכה מלאה טעויות , שגיאות וחירפון נפשי והם אלה שבונים את מסלולינו בחיים : לעצמאות,לחופש,להיות אנחנו... זוכרת ת´קטע שצחקנו שאנחנו מאומצים? אני לא צחקתי! קראת לי ביומן -לקחת לי ת´פרטיות . לקחת לי ת´חיים . את מחריכה אותי להיות מי שאני לא. אז אני חוצפנית וכו´....מצטערת זאת לא אשמתי זה נזקים מהבית....שימי לב שרק בבית אני ככה ועכשיו מה תעשי שפתחתי ככה ת´פה ? תרביצי לי או תקללי אותי? על מה? שיש לי רגשות , מחשבות, לב,דעות וכו´... החברות שלך , הפלא´..כולם יותר חשובים לך ממני תודי בזה. תודי מי את ותפטרי את עצמך מהמחשבה שאני הבת שלך זה מה שאת רוצה -זה מה שאת מראה -זה מה שתקבלי-כי נימאס לי ממך. את חושבת שאת כל-יכול...אז זהו שמממש לא...את בטוחה שאת אמא שלי? או שסת אני עוד טעות כמו שני התינוקות שבאו אחרי והיפלת אותם? תכירי בפני כולם את האמת כי נימאס לי לסבול בגללך..אם אני כבר חיה אז אני אחיה אני לא ייתן לך לאמלל אותי יותר . תודי באמת שאת לא רוצה אותי שאני סתם עוד טעות שלך ,תני לי לבכות ולהמשיך בחיי. השאלה העיקרית היא מה סדר העדיפיות שלך? אם זה ישאר ככה....תשכחי ממני כבת ,כאדם וכייצור חי.....או שכבר שכחת ממני...? האם בכלל הודת וקיבלת את קיומי?

ה מוזה

New member
אמא איזו מילה קטנה וכמה מורכבת

זו לא מערכת יחסים פשוטה אף פעם אמא - בת וכמו בכל מערכת יחסים צריכים ששני הצדדים יגלו הבנה והתחשבות ורצון כואב לי לשמוע שאת ואמך מגיעות לידי קללות או אלימות פיזית . חד משמעית - להורה אסור להרים יד על הילד שלו וזה מעוגן בחוק מדינת ישראל . יש לפעמים כשהגוזלים גדלים ומחפשים עצמאות ..רוצים לבחון את יכולתם לעוף .. ההורים עדיין מרגישים צורך לגונן ולעטוף עד שלפעמים מבלי לשים לב הרצון שלהם לגונן מקצץ לגוזלים את הכנפיים .. הייתי מציעה ..בזהירות ,במידה ואכן קיימת אלימות שתפני לגורם שאיתו תוכלי לדבר ,לקבל סיוע , כתף תומכת .... ואנחנו כאן .... איתך

למעלה