אני חדשה,אני חדש

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיאייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמאוהב|...

פורום על בראד פיט!!!!!...כ"כ חיכיתי שזה יבוא!!!!!!!!!!!!!..... הייי, אני מיכל!!...חחחח... ואני מעריצה בטירוף אותו ואת אורלנדו בלום
..

tuty fruty

New member
שלום אני חדשה

גם אני אוהבת מאוד מאוד את בראד פיט אז ככה.. קוראים לי רנה אני בת 16 נעים מאוד!! מקווה להנות...

צ'אלום ../images/Emo9.gif כן, גם אני חדשדשה

בהתחשב בעובדה שזה פורום חדש, אני מניחה שרוב החברים פה חדשים... וול, נבר מיינד. קוראים לי לוטם, בת 14 וחצי... אני מאוד אוהבת ומעריכה את בראד- כגבר המושלם באדם, וכשחקן גם כן. ראיתי הרבה סרטים שלו, והאהוב עליי הוא מועדון קרב, כמובן. וגם שבעה חטאים סרט חזק ביותר. קיצר, אני מקווה להנות פה ולראות הרבה בראד... ועכשיו צריך רק לחכות לפורום ג'וני דפ

•Dandilo ©

New member
אהלן, אהלן...

הגעתי, אפשר להתחיל
חח סתם סתם..
וואי אני ממש שמחה שעשו לבראדו'ש פיט פורוםםםם

Love benjosh

New member
../images/Emo42.gif חדשה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי כולם, אני רותם בת 14 מראשון... האייסי שלי לכל המעוניינים: 2662663371... אני מקווה לכתוב פה, אבל אם אני לא כותבת תדעו שאני קוראת..;)

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifהיי :)

אני מאיה, ואני אוהבת את בראד פיט.
תחדשו על הפורום

היי אני נוי תתחדשו על הפורום

אני לא מש מעריצה של בראד פיט! הוא פשוט כוסון ומדהים במידה שאי אפשר לתאר וממש התחלתי לאהוב אותו יותר מאז שראיתי טרויה לא ראיתי הרבה סרטים שלו אבל שם הוא שיחק ממש ממש טוב הוא שיחק טוב גם בפייט קלאב אזזז תתחדשו על הפורום ומקווה לראות הרבה תמונות של בראד =)

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifשלום לכולם...

אני חדשה כאן.. סופ סופ נפתח פורום על המושלם שלייייייי
בראדדדדדד..
אני שרופה על בנאדם המושלם הזה
מקווה שלא אכפת לכם שהתצטרפתי

karin byrne

New member
שאלוםםםםםםםם כולםםםםםם!!!../images/Emo24.gif

היי....אני חדשה פה...אני לא מאמינה שסופסוף נפתח פורום לבראדו'ש המושלם שלי....אז אממממ אני קארין,בת 15 מקרית ים(מי שלא מכיר זו עיר ליד חיפה) ואממממ פשוט מטורפת על בראד
....ומאז שראיתי את טרויה אני עוד יותר מטורפת עליו...אז אמממ מקווה להשתלב פה...
אייסי שלי למי שרוצה-337069211.... נ.ב.-מצטערת שפתחתי הודעה חדשה..

שלום לכולם

קוראים לי לינה, ואני בת 14 מחדרה. אני אוהבת ומעריכה מאוד את בראד פיט כשחקן. כן,נכון,הוא חתיך(מאוד),אבל זו לא הסיבה בגללה אני אוהבת אותו. לפי דעתי, הוא מאוד מאוד מוכשר. ב''12 הקופים'' הוא שיחק פשוט מ-עו-ל-ה, כמו כן ב''שבעה חטאים'',למרות שזה סרט עצוב, אבל הוא בכול זאת שיחק בו ממש יפה,כמו כן בשבעה שנים בטיבט, אושן 11, המקסיקני,יריב אינטימי, סליפרס,לפגוש את ג'ו בלאק, ובמיוחד ב''טרויה'' הוא שיחק ממש יפה, וזה סרט ענק. בכל הסרטים שלו שראיתי הוא שיחק מדהים. לצערי לא ראיתי את כל הסרטים שלו, כי יש למעלה מ-30, אבל באלו שראיתי הוא שיחק ממש יפה. קודם ראיתי בפורום הודעה של ילדה אחת שכתבה שבראד הוא סתם פרצוף יפה, ושהוא שיחק גרוע ב''טרויה'' ואפילו לא מת כמו שצריך. ועל זה יש לי להגיד: פחחחחחח! אעלק! הוא שיחק מ-ד-הי-ם! נרה אותה בוכה כמו שהוא בכה, צועק כמו שהוא צעק שם, הורגת כמו שהוא ''הרג'' שם! לא מת טוב? חחח! הוא ''מת'' מצויין! לא סתם הרבה אנשים מבוגרים מעריכים אותו. תאמינו לי אנשים מבוגרים לא אוהים אותו כי הוא פרצוף יפה,אלא כי הוא שחקן מוכשר ביותר! אבל מה לעשות, יש אנשים ששונאים אותו בגלל המראה שלו. אז שהקנאים האלו ימשיכו לשנוא אותו, אבל הוא שחקן מוכשר לפני שהוא פרצוף יפה.

מיטל101

New member
חדשה פה...

זה כזה מנהג להגיד שאתה חדש...אז אני חדשה... אני חולה על בראד פיט....הוא גרררר......חחח קיצר-אני מיטל ואתם יכולים לדבר איתי חופשי באייסי שלי: המספר שלו-292-809-932 צטרפו חופשי... ומזל טוב לפורום המדהים הזה......

NarihS

New member
יש!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף פורום על בראד!!!!!!!!!!! אחרי שנים שחיכיתי!!!!!!! וואי הוא בנאדם כזה מושלם!!!!!!! אין מישהו יותר יפה ממנו היקום!!! פשוט אין!!!!! יש לי חברות שלא מאמינות בכלל שהוא בן.... 4........ 40......!!! וזה מגניב! וזה כבוד מאוד גדול לבראדוש!!!!!!!

CharmeD3

New member
כמה חדשים......./images/Emo9.gif

חחח כל היום אני יושבת פה כדי להגיד ברוכה הבאה! ברוכה הבאה לך! ובטח שלא אכפת לנו שהצטרפת! תהני! נ.ב אני נופר....:)

CharmeD3

New member
ברוכה הבאה קארין!../images/Emo13.gif

אני נופר! מקווה שתהני כאן! פו....זה לא נגמר....:)

למעלה