שלום לכולם
קוראים לי לינה, ואני בת 14 מחדרה. אני אוהבת ומעריכה מאוד את בראד פיט כשחקן. כן,נכון,הוא חתיך(מאוד),אבל זו לא הסיבה בגללה אני אוהבת אותו. לפי דעתי, הוא מאוד מאוד מוכשר. ב''12 הקופים'' הוא שיחק פשוט מ-עו-ל-ה, כמו כן ב''שבעה חטאים'',למרות שזה סרט עצוב, אבל הוא בכול זאת שיחק בו ממש יפה,כמו כן בשבעה שנים בטיבט, אושן 11, המקסיקני,יריב אינטימי, סליפרס,לפגוש את ג'ו בלאק, ובמיוחד ב''טרויה'' הוא שיחק ממש יפה, וזה סרט ענק. בכל הסרטים שלו שראיתי הוא שיחק מדהים. לצערי לא ראיתי את כל הסרטים שלו, כי יש למעלה מ-30, אבל באלו שראיתי הוא שיחק ממש יפה. קודם ראיתי בפורום הודעה של ילדה אחת שכתבה שבראד הוא סתם פרצוף יפה, ושהוא שיחק גרוע ב''טרויה'' ואפילו לא מת כמו שצריך. ועל זה יש לי להגיד: פחחחחחח! אעלק! הוא שיחק מ-ד-הי-ם! נרה אותה בוכה כמו שהוא בכה, צועק כמו שהוא צעק שם, הורגת כמו שהוא ''הרג'' שם! לא מת טוב? חחח! הוא ''מת'' מצויין! לא סתם הרבה אנשים מבוגרים מעריכים אותו. תאמינו לי אנשים מבוגרים לא אוהים אותו כי הוא פרצוף יפה,אלא כי הוא שחקן מוכשר ביותר! אבל מה לעשות, יש אנשים ששונאים אותו בגלל המראה שלו. אז שהקנאים האלו ימשיכו לשנוא אותו, אבל הוא שחקן מוכשר לפני שהוא פרצוף יפה.