אני חדשה בפורום הזה...
טריגר

tomb boy

New member
אני חדשה בפורום הזה...../images/Emo18.gifטריגר

ערב טוב! אז קדום כל אני רוצה לשלוח המון חיבוקים
ועידוד לכולכם/ן אני מכירה את האתר "מקום" הפנתי לשם הרבה אנשים... אני בעצמי נפגעת תקיפה מינית (מה זה בדיוק?) קשה לי להכניס את עצמי לקטגוריה כ"כ קשה וכואבת זה כאילו שאני מודה עד כמה שאני "מסכנה" אני לא רוצה להיות מסכנה... אבל... אולי אני אתחיל לספר בקצרה על עצמי... עברתי התעללות מינית בילדות מצד אבי... ועד היום אני סובלת מההשלכות של זה... למען האמת אני חברה בפורום של נפגעי/ות תקיפה מינית... אז... רק רציתי לאחל לכם... הרבה הצלחה... ושלא נצטרך יותר פורומים מסוג זה... הרבה חיבוקים ואהבה...

jupiter child

New member
היי..

ראיתי את האתר שלכם בפעם הראשונה... הייתי המום מכל המידע... אין לי הרבה מה להגיד...חוץ מתודה על זה שאתם מנסים לעזור לאנשים כמונו. העולם שלנו קשה מאוד, לפחות נשאר קצת אור... ולדבורית שלי, כל מה שבא לי להגיד שאני אוהב אותך מותק
Jupiter´s Child

jupiter child

New member
אגב...

שכחתי לציין שאני מהפורום של נפגעי תמיכה מינית... וקלטתי אותכם רק בזמן האחרון.. תהיתי למה יש שני פורומים???

היי........

כן כן גם אני חדשה מהפורום של "נפגעי/ות" שמעתי על הפורום הזה מהשניים שמעליי (שדרך אגב אני חולה עלייכם שניכם!) וקוראים לי ליטל אני בת ** (גיל חסוי שלא יעלה על הדעת לגלותו...) ני נפגעתי בעבר (הקרוב והרחוק ממספר תקיפות מיניות..... וזהו....
נופל!

תודה על הברכות

ולא, מי שעבר תקיפה מינית אינו מסכן. להיפך. הוא שרד משהו קשה ביותר, שרד אותו וממשיך בחייו. שרד את אחד הסיוטים האיומים ביותר שאפשר להעלות על הדעת. זה אומר הרבה על הכוחות שלך. את לא מסכנה, אלא גיבורה. שמחה שהאתר עוזר לך ואם יש לך שאלה או משהו שהיית רוצה שנעלה לאתר, נשמח לשמוע.

למעלה