אני חדשה בפורום... יש לי שאלה איזה דיסק אתם אומרים הכי טוב של גרין דיי???
ה הילי M 16 New member 11/7/05 #1 אני חדשה בפורום... יש לי שאלה איזה דיסק אתם אומרים הכי טוב של גרין דיי???
W whatascene New member 11/7/05 #2 סביר להניח שדוקי לפחות בשביל האנשים שעדיין לא מכירים את כל המוזיקה שלהם..
ה הילי M 16 New member 11/7/05 #5 ....... יש לי אותו וגם את אמריקן אדיוט... סתם פשוט התענינתי מה חושבים...
B barboshkiss New member 11/7/05 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif... לפי דעתי מהראשון והשני אני הכי נהנת
ה הילי M 16 New member 11/7/05 #11 גם אני חושבת .. גם אני חושבת שכולם תמיד למרות שאני דיי חדשה ועדיין לא הספקתי לשמוע את כל הדיסקים מקווה להשתלב....
גם אני חושבת .. גם אני חושבת שכולם תמיד למרות שאני דיי חדשה ועדיין לא הספקתי לשמוע את כל הדיסקים מקווה להשתלב....
נ נועלה 123 New member 11/7/05 #16 ברוכה הבאה.. הממ אני אוהבת מאוד את אינטרנשיונל סופרהיטס.... הוא ממש ממש טוב... אבל אמרו לי שדוקי ונמרוד בני זונות, אז תחליטי מה שבא לך...^^
ברוכה הבאה.. הממ אני אוהבת מאוד את אינטרנשיונל סופרהיטס.... הוא ממש ממש טוב... אבל אמרו לי שדוקי ונמרוד בני זונות, אז תחליטי מה שבא לך...^^
® ®NuLy® New member 11/7/05 #18 ברוכית../images/Emo24.gif לדעתי אמריקן אידיוט {ואנשים עכשיו סוקלים אותי באבנים }
נ נועלה 123 New member 12/7/05 #20 לאן את בורחת??../images/Emo46.gif אני היחידה שבאמת סוקלת אותה באבנים?!?! בוגדים. לא באמת...