אני חדשה-ואני ממש לא קשורה לפורום

אני חדשה-ואני ממש לא קשורה לפורום

אני לא מעריצה של באסטד אבל יוצא לי לשמוע הרבה שירים,כל הזמן אבל רציני, -כ-ל----ה-ז-מ-ן- כל הזמן איזה -מישהי- מזמזמת לי באוזן שירים כל הזמן אותה ה-מישהי- כותבת שירים שלהם בכל מקום אותה ה-מישהי- כל הזמן פשוטט יושבת לידי , מחיכת ושרה משהו כמו: i don't give a damn about u i'm going to get with u,again and that's the way this night is gonna and u say that u need some time how long does it take's to see that we are more than meant to be ובסוף אני יוצאת מסתובבת ברחוב ושרה את המילים הנ"ל בלי להכיר אפילו תמנגינה...למה!?!??! כי אוהת המישהי זאת -קלר- מהפורום הזה שלכם, קוראים לה משהו כמו BUSTEDSUM41 והיא חברה שלי, שיושבת לידי בכיתה וממררת לי את החיים עם שירה בלתי פוסקת של באסטד מרגישה בכוכב נולד חחחח קיצר פשוט ראיתי פורום באסטד, נכנסתי, ידעתי שקלר פה, מצאתיא ת קלר פה ועכשיו, אני רוצה לבקש ממכת טובה יש לה יומולדת ביום ראשון או משהו קיצר כשתחזור אני רוצה שיהיה לה הפתעה או משהו, עכשיו היא בכלל באילת וזה, וסתם בא לי לעשות משהו נחמד בשבילה... אה, ואני קטרין, מחולון..=)

SShiRaS

New member
היי!../images/Emo24.gif

את צריכה להרגיש ברת מזל שיש לך חברה כמו קלר!! כן! מראה לך ושרה את נפלאות הבאסטד!! זה פשוט מושלם אני חייבת להגיד.. חוצמזה שברוכה הבאה חח את מוזמנת להשאר למרות שאין לך שום קשר אליהם ומי יודע.. אולי יהיה?
בכל מקרה הממ הפתעה? טוב אם אתם מארגנים משהו אני אעזור גם ^_^ לבנתיים אין לי רעיונות.. הו וול אגב אני שירה
הממ זהו..!

MolsBolsRules

New member
אל תדאגי, עשיתי

לעצמי תיזכורת וביום ראשון נעשה לה מסיבונת בפורום

KaUrO DoNo

New member
שלומלום..

יפה מצידך לארגן לה משו.. אני הילית מאילת ואני הולכת לפגוש את קלר :) אני אשמח לעזור :)

DesertRose7

New member
היי מה קורה?

אני יכולה את האיסיקיו שלך? זה דחוף!! ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שחר.. לא יודעת אם קלר מספרת עלינו לך.. שחר דני ואוסי? קיצר... איסיקיו דחוף!

למעלה