אני חדשה והיה לי קשה למצוא את הפורו

lilalila

New member
אני חדשה והיה לי קשה למצוא את הפורו

בתור מי שלא רוצה ילדים, שמעתי ממישהו שיש פורום כזה בתפוז. עצם השמועה הגיעה אלי בסוג של נס. נכנסתי לתפוז והקלדתי "לא רוצים ילדים" "לא ילדים" וכו'. לא מצאתי. כתבתי לתפוז שאילתה, ענו לי, וכך הופניתי לפורום. הנקודה שלי היא, שנדרשת התמדה לא מעטה כדי להגיע לפורום הזה, בגלל שהשם שלו הוא בלשון נקבה. נקודה למחשבה, או שלא?

אולי זה דוקא לטובה

אני חושבת שכל מי שכבר הגיעה למסקנה הזו על עצמה, ואפילו מי שהגיעה לשלב של התלבטות בנושא (אפילו זה קשה בחברה המסרסת מחשבתית שלנו) תעשה מאמץ כדי למצוא עוד כמוה. מצד שני זה מגן עלינו מפני סקרנים ומתעניינים למיניהם. וכן, אני חושבת שהפורום צריך הגנה מסוג כזה. כמו שאמרה כאן גרטרוד לא פעם, הפורום הזה הוא קודם כל סוג של קבוצת תמיכה. ובדיוק כשם שאף אחד לא ירצה לקיים קבוצת תמיכה באמצע התחנה המרכזית בת"א, כך גם עדיף שהפורום שלנו לא יהיה מפורסם בראש חוצות. גם כך מגיעים אליו לא מעט טיפוסים לא רצויים.

מאריונת

New member
אם כותבים בגוגל "לא ילדים"

אנחנו הלינק מספר 4. אם כותבים "לא רוצים ילדים" אנחנו ב-5. אולי אפשר לבקש מתפוז שיוסיפו את הלשון זכר לחיפוש, למרות שנראה לי שבדר"כ אנשים מחפשים פורומים ברשימת הפורום, לפי חתכים רלוונטיים ולא בחיפוש מילים, שתמיד אפשר ליצור הרבה ואריאציות לכל דבר - לא רוצים, לא רוצות, לא ילדים, לא תינוקות, לא תנוקות, לא ללדת, לא הריון, ילודה, התרבות, הורות, ועוד ועוד ועוד - אי אפשר לצאת מזה.

lilalila

New member
או.קי., קיבלתי דעתכן ../images/Emo127.gif

לא ידעתי שבגוגל החיים קלים יותר בהקשר זה. מעריכה את התשובות וקיבלתי את דעתכן בנושא. אישית, דרך אגב, אני מגיעה פחות בשביל התמיכה, אלא יותר כאפשרות למצוא בן זוג שהוא כמוני. אבל אין ספק שלפעמים אנשים מסוג זה יכולים להזדקק לתמיכה.

gertrude

New member
דווקא נראה לי שאת לגמרי בעניין...

התמיכה היא חברתית, לא פסיכולוגית, ומציאת בן-זוג נכנס להגדרה הזו, נדמה לי... בכל מקרה, שמחה שאת פה

למעלה