באופן מאוד כללי...אני חדשה ולא מבינה כלום!!!1![]()
גילו אצלנו בעיה של הזרע- אין לו תנועה. הפנו אותנו לאורולוג. מה עושים?????? מהם הטיפולים\ הסיכויים? אנא! ספרו לי כל מה שאתן יודעות!
ברוכה הבאהאני חדשה ולא מבינה כלום!!!1![]()
גילו אצלנו בעיה של הזרע- אין לו תנועה. הפנו אותנו לאורולוג. מה עושים?????? מהם הטיפולים\ הסיכויים? אנא! ספרו לי כל מה שאתן יודעות!
וואו נועה! מזל טוב ממש עודדת אותי!!ברוכה הבאה![]()
קודם כל - אל תילחצי! לפני כשנה הגעתי למומחה לפריון אם בעית זרע קשה. מורפלוגיה גרועה ותנועתיות גרועה. הוא שלח אותנו לאורולוג לעשות סידרה של בדיקות: בדיקות דם לראות אם אין בעיות הורמונליות, אולטראסאונד ובדיקה ידנית - בכדי לראות אם יש וריקוצלה (וריקוצלה הינה מצב של ורידים תפוחים באזור האשכים הפוגעים באיכות הזרע). אצל בן זוגי זיהו וריקוצלה והאורולוג המליץ לעשות ניתוח. המומחה לפריון לא ממש המליץ, אבל אמר שאפשר לנסות. עשינו סקירת ספרות וראינו שהניתוח שנוי במחלוקת. יש רופאים שממליצים בחום, אחרים מתנגדים לו. אנחנו החלטנו לנסות את זה למרות הכל מכיוון שזה ניתוח קל יחסית, אשפוז יום והחלמה הדומה להחלמה מניתוח שבר (קילה). על פי הספרות 40% עד 60% מהזוגות זכו להריון טבעי תוך שנה מהניתוח. ישנה פרוצדורה נוספת לטיפול בוריקוצלה - צינתור של הורידים. אתמול, 5 חודשים אחרי הניתוח, מצאתי את הפס החסר בבדיקת הריון ביתית. אני לא יודעת להגיד לך שזה מהניתוח, אבל לפחות אפשר לראות שיש תקווה! מחזיקה לך אצבעות
שתעברי מהר לפורומים ההריוניים!![]()
שכחתי להוסיף משהו....וואו נועה! מזל טוב ממש עודדת אותי!!
והלוואי ואצלנו זה יהיה גם יחסית מהר...
לא ממש מסכימה איתך...שכחתי להוסיף משהו....
זה באמת לא בנסיון לייאש אותך - אבל שכחתי להוסיף שעד שהגעתי לרופא פריון עבר זמן.... בסך הכל עברנו קרוב ל-3 שנים.... אבל מצד שני זה מראה שאם באמת רוצים ומתאמצים ומוכנים לחכות בסבלנות בשביל להגיע להריון ספונטאני - אפשר לעשות זאת!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.