אני חדשה!..חה!! אלוהההה!... אני חדשה..היאח לי!היאח!...לי..גם לך היאח...שיאללה איזה חריזה!!..
נ נטענטע17 New member 24/10/04 #1 אני חדשה!..חה!!../images/Emo6.gif אלוהההה!... אני חדשה..היאח לי!היאח!...לי..גם לך היאח...שיאללה איזה חריזה!!..
אני חדשה!..חה!!../images/Emo6.gif אלוהההה!... אני חדשה..היאח לי!היאח!...לי..גם לך היאח...שיאללה איזה חריזה!!..
ש שוטת נבואה בנשמה New member 24/10/04 #8 את חדשעעעעעעעעעע מגניב לך... ליודעת למה אבל זה כייף להיות חדש... בקיצור אני צוף בת כמעט 12 מרקפת..ברוכה הבאה!
את חדשעעעעעעעעעע מגניב לך... ליודעת למה אבל זה כייף להיות חדש... בקיצור אני צוף בת כמעט 12 מרקפת..ברוכה הבאה!
D DidjiT New member 24/10/04 #10 ../images/Emo15.gif ברוכה הבאה אישה אני שיר בת 16 מזכרון. ואני עייפה
S sHotZy M New member 25/10/04 #14 ברוכה הבאה אישה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif YE קוראים לי מור(שiצי) ואני בת 19 מראשל"צ לץ... ברוכה הבאה מותק למעוננו הקט... תהני כייף חייייייייםםםםםםםם שמחים שהצטרפת, יש פה אחלה אנשים שיהיה בכייף מותק
ברוכה הבאה אישה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif YE קוראים לי מור(שiצי) ואני בת 19 מראשל"צ לץ... ברוכה הבאה מותק למעוננו הקט... תהני כייף חייייייייםםםםםםםם שמחים שהצטרפת, יש פה אחלה אנשים שיהיה בכייף מותק
נ נטענטע17 New member 25/10/04 #15 שיאאללההההההה!!!..כמה תגובות!|חיבוק היאח אנשימים!!! כולי התרגשות...כמה תגובות... אז ככע:...אני נטע..16 וחצי....ר"ג...היאח ר"ג! היאח!! תהיו בריאים!אמן ואמן
שיאאללההההההה!!!..כמה תגובות!|חיבוק היאח אנשימים!!! כולי התרגשות...כמה תגובות... אז ככע:...אני נטע..16 וחצי....ר"ג...היאח ר"ג! היאח!! תהיו בריאים!אמן ואמן