אני חדשה כאן ויש לי שאלה

aryehlevin

New member
אני חדשה כאן ויש לי שאלה

אני רוצה לדעת האם הפורומים הם "הכל דיבורים" או האם ניתן ליישם ולארגן קבוצה למען הקמת צער בעלי חיים באילת מכיוון שישנם כלבים משוטטים שהעירייה דואגת לרצוח אותם משום שאין "הורים מאמצים" ובאילת אין ארגון. ולא מקום. אשמח לקבל תגובות כנות ומעשיות אורנה

AmitKar

New member
אפשר!

הבעיה היא שהעבודה מוטלת במיוחד עלייך את מבינה, בשביל לפתוח את עער בעלי חיים - אילת חייבים שיהיו מתנדבים אילתיים אם תמצאי מספיק מתנדבים שיוכלו להרים את העסק - כל הכבוד! בואי ננסה למצוא כמה שיותר אנשים יש פורום ושמו "אילת" ובו כותבים אילתיים את יכולה לפרסם שם הודעה ולמצוא מתנדבים אני אשתדל לעזור כמה שיותר אך העזרה תהיה עזרה מירושלים כלומר, פה בפורומים יאללה! בואו נתחיל לפעול! מי מצטרף אלינו?

aryehlevin

New member
אני הולכת על זה

אני זקוקה לאנשים שמוכנים לאסוף לביתם כלבים עזובים עד שבועיים, ובזמן הזה אני אפרסם בעיתונות באילת על "כלבים זקוקים להורים" מי שמעוניין/נת אנא שלחו אליי באימל [email protected] אם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע אורנה

shanty.G

New member
ישר כוח../images/Emo13.gif

צודק עמית, האחריות והמשך יישום הרעיון תלוי בך, ובאנשים שתצליחי לגייס לשורותייך- אם אלו מתנדבים, אם אלו ספונסרים, אם זו העירייה ואם זו אחת העמותות לרווחת בע"ח שתהיה מוכנה לתמוך בך מבחינת יח"צ, כספים (בעייתי ...) וכו´. פרסמי בפורומים רלוונטיים, גם בפורטלים אחרים, ואני מציעה לך להתייעץ עם גורמים נוספים- כמו אתי אלטמן, דוברת עמותת תנו לחיות לחיות (6241776/96/82-03), או מנהלת/מתנדבי אגודת SOS חיות, ואחרים. הקמת עמותה היא לא עסק פשוט, ודורש רישום מסודר אצל רשם העמותות ונהלים בירוקטיים רבים במשרד לאיכות הסביבה (מקווה שלא טעיתי במשרד
). תוכלי למצוא טלפונים רלוונטיים נוספים בקישור המצורף. המון הצלחה
!!!

למעלה