אני חדשה כאן, שלום לכולם

NנאווהN

New member
אני חדשה כאן, שלום לכולם

שלום לכם רציתי לשתף אתכם ולבקש מכם עצה והמלצה אם תוכלו ובכן אני אם חד הורית לילדה בת 13 בכיתה ח ,אנו גרות במרכז הארץ ,בתי תלמידה מצטיינת מוכשרת מאוד ויש לי בעיה שאינני יכולה לתת לה גירויים חברתיים אנו דיי בודדות אין לנו קשרים חמים עם המשפחה והאוירה די כבדה ומשמימה אצלנו בבית וחשבתי שאולי פנימיה יכול להיות טוב בשבילה במובן של לאפשר לה לגדול לצמוח להיות עצמאית ואני מתלבטת לאיזו פנימיה לרשום אותה , שיהיו שם ילדים כמוה , אודה לכם על כל עזרה אפשרית, בברכה ותודה נאוה

ג שם

New member
שלום נאווה,

אני חושבת שהכי חשוב זה מה היא אומרת על הרעיון. דיברת איתה על זה?

joyjoy

New member
ברוכה הבאה נאווה

מצטרפת לשאלה של ג שם לגבי רצונה של הילדה. מעבר לכך ,אם זה רק לצורך גירויים חברתיים אולי אפשר לנסות גם לפתח תחביב מסוים להצטרף לחוג כלשהו כדי להכיר ילדים בגילה ? אולי תנועת נוער ? ובנוסף אולי תוכלו לפתח איזשהו עיסוק משותף שיעשה את האוירה בבית יותר נעימה גם ככשתיכן לבד ? יש לי כמה רעיונות אם זה מעניין אותך [שוב, בנוסף לפיתוח הצד החברתי שלה אפשר גם להחיות את האוירה בבית בכל מיני דרכים] פנימייה היא מעבר חד מאד וצריך לשקול את כל הצדדים שלו מלבד הקטע החברתי יהיה גם מרחק ביניכן ולא בטוח שזה בהכרח מה שנדרש כאן בהצלחה בכל מקרה, ונשמח לעדכונים

למעלה