אני חדשה כאן

אני חדשה כאן../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן בפורום ואני מקווה להשתלב מהר...
טוב ונספר קצת על עצמי|מיצ| אני הדר בת 12 וקצת חולה על שי גבסו.... ובנתיים זהו מקווה להשתלב מהר ... הדרי הממי

ברוכה הבאה.

אגב גבסו (החמוס), היום ב"משחק מכור" (
) על ידיעה של "חוק חדש (באיטליה אם אני לא טועה): מאסר למי שינטוש את כלבו", עינב גלילי אמרה- "ואצלנו, מישהו נוטש את שוקי, לוקח חמוס במקום, ומקבל תוכנית בפריים טיים של ערוץ 2."
ניר.

נכון!! גם אני ראיתי!!

איזה חראית היא!! כמעט העפתי לה בוקס!! דרך אגב, מישהו קרא את הכתבה על אסי כהן?! היה בידיעות ביום שישי...

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה היה כל-כך מצחיק. בכלל, בדיחות על ארז טל זה מצחיק
. ומשחק מכור זה גם מצחיק. ניר.

אז זהו, אני הייתי בהלם!!

גם מאז שקראתי אני חושבת שגורי הוא כזה רע...כי הוא םירק את הצמד...אבל וואי איזה רגיש!!וזה ממש מוזר כי לדעתי הוא תותח חבלז!! אז הוא צריך להיות מאוד בטוח באצמו!!(זאת דעתי)

S™eX

New member
נכון,וגורי הזה ממש מטומטם שהו פירק

את הצמד!חוץ מזה חשבתי שזאת החלטה משותפת שלהם

../images/Emo7.gifגם אני חדשה....../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

ונכנסתי אך ורק לביקור קצרצר שבו אביע את אכזבתי הרבה מארז טל. ארז, ידעת ימים טובים מאלה....חבל.

אני גם חדשה!!!

טוב, אני עדי בת 13....אני חולה על אסי וגורי ובכלל על קומיקאים אבל רק כשהם מצחיקים!!! למשל לא על ציפי שביט או חנה לסלאו אבל לא משנה...אקיצר אני חושבת שזאת אחלה תכנית שחבלז!!!!!!אז אני מקווה שאני אשתלב בה ביי... אה ו...ברוכים הבאים לכל החדשים...חחח...

S™eX

New member
שלום גם אני חדשה

קוראים לי ליאל,בת 16 מקרית גת ואני מאוד אוהבת קומיקאים בעיקר אלה מ"דומינו גרוס" וזהו...

למעלה