אני חדשה כאן..!

Echoes1

New member
אני חדשה כאן..!

You guys crack me up..finally a good PF forum! Ladies-more pics at GilmourWhore.com

סתם כמה הערות

כי מאוחר ואני במצב רוח חמוץ. א. חשבת על האפשרות שלא רק בנות יהנו מהתמונות? ב. מה זה "ladies"? ג. למה לא לתת את כל הלינקים בהודעה אחת, או בשרשור הודעות? מדוע לפתוח שרשור חדש עבור כל הודעה בנפרד? ד. רוב המשתתפים בפורום הזה הם ילדים. אנא הפעילי שיקול דעתך כאשר את כותבת הודעות עם תוכן מיני. לילה טוב.

Marmaduke

New member
אממ..

אני יתן לך כמה תשובות ציף ציף..את פשוט נראית לי ממורמרת.. א. רוב הסיכויים שבנות הם אלו שיהנו בעיקר מהתמונות. עקב העובדה הפשוטה שקהילת ההומואים עוד לא מספיק גדולה בכדי שגם גברים יוכלו להנות (כמו שבנות נהנות) מהתמונות, אני נהנה מהן כי זה גילמור אבל לא נהנה כמו שהגברת התכוונה.. ב. פירוש המילה ladies היא בעצם נשים או גברת ברבים..אם זה לדעתך כינוי אשר מעליב או פוגע את הנשים ומחזיר אותן לעידן השובניסטי, זה לא. זה סה"כ אותה מילה כמו בעברית רק שהיא באנגלית. ג. יש אנשים מתחילים שלא יודעים בדיוק מה הוא פורום ואת תהליך התנהלות הדברים בו, לכן נבוא בגישה של: להבא, הקפידי לרשום את כל דברייך בהודעה אחת או בשרשור אחד לפחות על מנת שנשמור על סדר באירגון! תודה ויום נעים! נחמדים זו המילה.. ד. המילה הייתה whores כמדומני שזוהי שוב.. המילה האנגלית למילה העברית זונות..(זנות - המקצוע העתיק בעולם) ואם נראה לך שאנחנו ילדים קטנים ומילים כאלה קשות לאוזנינו תתפלאי עד כמה רחב אוצר המילים המלוכלך שלנו..(חוץ מזה שהגיל המינימלי פה זה 13 אם לא 14 ככה שכבר בגיל הזה ידענו כל מילה מה היא..) ומעבר לזה - פעם הבאה שאת במצב רוח חמוץ המנעי מלכתוב תשובות חמוצות, כי זה לא נעים בסופו של דבר..

Marmaduke

New member
יואו..

כמה שטויות כתבתי...תסלחו לי חברים אני בהיי.. הופעתי עכשיו בבמה הפתוחה עם חבר שלי ועשינו הרבה פינק פלויד.. וגם שתיתי איזה 3 בירות אז בכלל יוצאות לי הרבה שטויות מהפה, אני מתנצל!

בוקר טוב חמודי

לא אכנס לוויכוח - רק בקיצור: 1. עקרון השוויון דורש התייחסות שווה לכל המשתתפים בפורום. אפילו העובדה שיכול להיות ולו משתתף אחד ממין זכר שיהנה מהתמונות, דורשת התייחסות שווה אליו, במקום התעלמות. כבוד האדם וכל זה, אתה יודע. 2. Ladies הוא ביטוי שוביניסטי. בהזדמנות אסביר לך למה. 3. בסדר. 4. לא התייחסתי למילה whores. אני מכירה את האתר ויודעת שהשימוש במילה נעשה בהומור, גם אם בחוסר טעם. אני התייחסתי להודעה בה התבקשו הגולשים לומר איזה אלבום של הפלויד הוא הכי טוב לזיונים. שיקול דעת וכל זה, אתה יודע. יום טוב לכולם

Marmaduke

New member
הנה..

למרות שזה היה מיותר שנכנס לעניין אני במצב רוח חביב לעמוד על שלי הבוקר. א. עיקרון הרוב קובע שאם יש רוב בקהל מסוים הסיכוי שרוב האנשים יפנו לרוב ולא ליחידים (ואותם יחידים יקבלו זאת בהבנה ולא ממש יעלבו או יקחו קשה את הפנייה), אז אם יש פה איזה מישהו או 2 או יותר שהעדפותיו המיניים הם שונים משלי שיגיד לי אם חוזר ההתייחסות אליו פגעה בו קשה..כי משום מה נראה לי שהוא יחיה עם זה. ב. ladies בין אם היא מילה שובניסטית או לא - השימוש בה הוא לכל אדם בנפרד. אני אישית לא מתכוון לשום דבר שובניסטי כשאני אומר ladies וכמדומני שגם היא לא מתכוונת. האם אפסיק להשתמש במילה ladies רק בגלל שמישהו הפך אותה למילה שמצביעה על אי שיוויון במינים?.לא!..אם הבנאדם מספיק בור כדי לומר שאני שובניסט בעקבות מילה זו בלבד אז לבי עליו. ד. אני הייתי תמים כל כך וחשבתי שזו המילה ...אני מצטער באמת, כי הרי לא עלה ולא חשבתי שיעלה על דעתי שהתכוונת למשפט: "best album to make love to" אני לא מבין מה כל כך נורא פה..באמת לא היה שימוש בשפה גסה, או משהו בסגנון. סה"כ רצון טוב לדעת מה הכי טוב לשים במערכת בזמן קיום יחסים. וילדים שלא צריכים לשמוע כאלה דברים!?!. (קודם שלא יראו המורדים אחר כך נתפנה לכאלה פניות) אוהב את כולכם!!.. נ.ב. אם יוצא לכם לשים את דארק סייד בזמן קיום יחסים תגלו שזה חתיכת אלבום.. (בכלל אם יש שם איזה רגע מחשמל זה ללא ספק גרייט גיג!)

המממ

אני חולקת עליך, בכל הנקודות. א. אין דבר כזה "עקרון הרוב". עקרון השוויון חל תמיד, ולא משנה ההתפלגות הסטטיסטית בקבוצה נתונה. בדיוק בשביל מקרים כאלו, הוא נועד. ותתפלא, קבוצות מיעוט לא "מקבלות בהבנה" יחס מפלה ופוגעני. כאן בדיוק נכנסים שעורי האזרחות, שמרביתכם אמורים לקבל בביה"ס. ב. אין דבר כזה "שימוש בנפרד" במילים שיש להן קונוטציות פוגעניות. נכון שדוברים ששפת האם שלהם אינה אנגלית אינם תמיד מודעים לקונוטציות האלו, אבל הן קיימות. ההחלטה אם להפסיק להשתמש במילה או לא, היא החלטה אישית שלך. כמובן, שתצטרך לחיות עם ההשלכות של החלטתך. ד. הבעיה היא לא בשימוש בשפה גסה, אלא בעצם השאלה, והקשרה. ישנם תכנים שאינם הולמים אתרים שמרבית המשתתפים בהם הם ילדים. באתרים אחרים - אין בעיה. ההערה שהוספת בסוף - זה בדיוק העניין. זכור שאתה פונה, בין השאר, גם לילדות בנות 13. אני מניחה שאתה מודע ליחס כלפי מבוגרים הפונים לקטינים בהצעות מיניות באינטרנט, נכון?

Marmaduke

New member
למרות ש..

אני חושב שלקחת את העניין קשה מדי..אני עדיין חולק על דבריך..(בגלל העובדה הפשוטה שפה זה פורום חביב של אנשים חביבים וצעירים שלא לוקחים כל דבר ברצינות..אניוואי אנחנו באים רק לעשות טוב ולא מתכוונים לשום דבר רע..אז אין צורך לקחת הכל ברצינות ולהרחיב על פילוסופיות בשקל.. בזאת נפסיק כל ויכוח מיותר על נושאים אלו ואלו..

אף אחד לא מתכוון כאן לרע..

אבל לכל אדם - גם לצעירים שמגיעים לכאן - מגיע יחס של כבוד. אני לא רוצה שמישהם - אפילו אם הוא או היא רק קוראים את הפורום - יקבלו רושם לא נכון לגבי הפורום, ואולי בגלל זה ירגישו שלא בנוח ויימנעו מהשתתפות בעצמם. אני לא רואה בדיון הזה (לא "וויכוח") שום דבר מיותר. ובאשר ל"פילוסופיה בשקל" - כבר הודיתי בכך שפלצנות היא אחת ממקורות פרנסתי, נכון? בפילוסופיות אלו, בין היתר, אני עוסקת, ובעיני הן שוות הרבה יותר משקל.

Marmaduke

New member
איך המילה?.

מגוננת יתר על המידה..כן..זה בסדר ציףציף..עד כמה שהכוונות שלך טובות את פשוט מגוננת עלינו מאוד..(יצר אימהי לא מרוסן אני אומר!) זה נחמד והכל אבל צריך לדעת מתי זה לא במקום ולא כל כך נחוץ זה הכל..

Echoes1

New member
טוב..

בקשר ללינקים-אני ממש מצתערת, טעות. marmmaduke:תודה על ההגנה:)אני לא חושבת שלציףציף היתה בעיה עם gilmourWhores,אלא אם ההודעה הקודמת שלי Best album to make love to אני לא חושבת שהתוכן היה וולגרי מדי או אגרסי או פוגע..אבל בכל זאת -סליחה אם מישהו נפגע. ובוקר נפלא לכוווווולם!טוב להיות כאן!

למעלה