../images/Emo23.gif../images/Emo91.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif החלטות
אינן קלות אבל אפשר ללמוד מודלים להתמודד כיצד להחליט. שקילה זהירה ומפוקחת של כל ההיבטים הקשורים להחלטות לכאן או לשם, מביא אותך לצמצום הפחד מפני השינוי ונותן לך יעד מאד ברור לאן את חותרת, מה את צריכה כדי לממש אותו: כוחות, כישורים והכי חשוב שליטה על חייך. אני ניצבתי תעבר בפני תקופה ללא עבודה, בגלל סגירת מקום עבודה.אבל מתוך יצר של הישרדות והבושה שפגשתי בלשכת עבודה, מיד החלטתי לחפש עבודה. זה לא היה קל ולא מידי, לפעמים- מיאש אבל לקחתי מה שהיה ולא ויתרתי לעצמי. חילקתי עיתונים לפנות בוקר ואחר כך חיפשתי עבודה בתחום שלי, יותר רגועה כי לפחות יש לי משהו לקיום המשפחה שלי. את חייבת לעשות חושבים, לגבש היטב בעצמך החלטה כלשהי ולא להישאר במקום בו את נמצאת, זה פשוט לא טוב בטווח הקצר והארוך כי את עכשיו מתחילה לשקוע בתוך אי ודאות מייאשת- הנובעת מהפחד לעזוב מקום מוכר שחשבת שיהיה ביטחון כלכלי לתמיד.חישבי מה הדבר הכי גרוע שיקרה ומשם תתחילי לבנות את ההחלטה , כדי להרגיש שלמה עם הבחירה שלך. אם תזהי את הסיכון הכי גדול- תוכלי להימנע מלהיכנס אליו. ברגע שתחליטי, תרגישי אנרגיות חיוביות שיוציאו אותך מה- bluz הזה.בכלל, מאד מומלץ להתחיל את היום עם חשיבה חיובית, חשבי על דברים חדשים, אנשים מעניינים שתכירי,מצב רוח טוב ללכת לעבודה חדשה שבודאי תרצי להחצין את האיכויות שלך, כל בוקר תברכי את עצמך שאת על הרגלים ויוצאת לעבודה וטוב לך ולמשפחתך! תמיד יש על מה להודות!! אל תפחדי- כל שינוי מתחיל בצעד הראשון, והוא הכי קשה!