אני חדשה כאן...

אני חדשה כאן...

טוב אז כמו שכבר כתץבתי בכותרת אני חדשה כאן וכמו רבים אחרים באתי בחיפושי אחר המלצות לספרים טובים.. העניין הוא שאני מאוד בררנית... אני הכי נהנית לקרוא ספרים פשוטים (אם ככה אפשר לנסח את זה- אני מעדיפה לקרוא להם ספרי שטות...=]) קראתי עד עכשיו את כל הסידרה של "יומניה של ג'ורג'יה ניקולסון"- באנגלית ובעיברית, קראתי את "יומני הנסיכה", את "לרחם על סיליה", את "העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים", את "פה גדול והמכוערת"(שאהבתי טיפה פחות...)והעניין הוא שאני ממש רוצה למצוא עוד ספרים שמביאים את התכנים הדומים... את הציניות המבדרת וכל מה שכלול בזה...אם למישו יש רעיונות להמליץ לי אני מאוד ישמח!=]

שחכתי...

טוב אנילא בטוחה כמה זה משנה אבל נזכרתי בעוד אחד טוב-"נערת החלום האמריקאי"=]

SailoR VenuS

New member
יאי, טעם כמו שלי ^^

קראת את כל סדרת ג'ורג'יה ניקולסון או רק את ה-3 שתורגמו לעברית?{ואת אותם ה-3 באנגלית..?} וגם אני קראת את 'לרחם על סיליה'!! ספר מדהים ומיוחד!! ^^ את יומני הנסיכה, קראת רק אותו או את השניים הנוספים? ("הנסיכה באור הזרקורים", "הנסיכה מאוהבת"). "העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים", אני הולכת לקרוא אותו בקרוב, ספר טוב? הוא נראה ממש מצחיק :) יש גם עוד סדרת ספרים מאת קתי הופקינס, "נסיכת פורטובלו","החזייה המתנפחת","נשיקות קוסמיות".. אבל אני לא יודעת מה הסדר שלהם.. וכנראה שאף אחד פה גם לא יודע >> אממ לא עולים לי בראש עוד ספרים כאלה.. אבל אם תמצאי משהו נחמד אשמח אם תמליצי לי, כי זה בדיוק גם הטעם שלי :} רותם.

אני לא מכירה נערה בגיל שלי...

שלא אוהבת ספרים כאלה. הם עוסקים בכל מה שמעניין נערה: בנים, מראה חיצוני והומור
אני קראתי את 3 הספרים של ג'ורג'יה ניקלסון (שתורגמו כמובן-אגב בקרוב אמור לצאת הרביעי)ולאור כל הספרים המשעממים שיצא לי לקרוא בתקופה האחרונה אני משתוקקת לספר בסגנון הזה! אתן מוכנות לרשום את שמות הסופרים כדי שאני אחפש את הספרים הללו בסיפריה(במיוחד את "כדור הארץ, התחת שלי ועוד דברים עגולים"-אם ככה קוראים לזה.. שנשמע מצחיק מאד). תודה רבה ובהצלחה בחיפוש אחר ספרים... שירלי.

=]-כנסי...

טוב אז יצאו ארבע ספרים בסידרה ורק שלושה מהם תורגמו... קראתי גם את השניים הנוספים של יומני הנסיכה..=] והעולם הישבן שלי...- ספר טוב...אבל לא יודעת...את כבר תראי.. יש בו קצת יותר מידי רחמים עצמיים כאלה אבל לאט לאט הופך להיות יותר ויותר נחמד..=] את תהני ממנו אבל יש מצב שוירג'יניה (הילדה בסיפור...) תעצבן אותך..אותי היא עצבנה...אבל בסוף היא כבר נהיית נורמלית..=] אמ..לא שמעתי על מה שהצעת לי האחרון.. אני ינסה לברר את הסדר..=] ותקראי את נערת החלום האמריקני הוא גם חמוד ממש. תהני=]רות.

טוב אז שוב טעיתי...

אבל הפעם לא באשמתי.. נכנסתי לי לאתר של הספרים של ג'ורג'יה..-אני אפילו לא הטוןחה איך הגעתי אליו אבל הוא ממש מצחיק... ומסתבר שיצא עכשיו ספר חדש..חמישי... אני ממש שמחה!!! =]

SailoR VenuS

New member
אתר? איזה אתר? OO

אפשר את כתובתו בבקשה? D: והממ.. אוקע.. אני אקרא את הישבן בלה בלה ^^ ובאנגלית יצאו ממש הרבה ספרים OO וגם שלחתי אימייל להוצאת כתר והם אמרו לי שבסביבות אפריל ייצא הספר הרביעי בסדרה- 'רוקדת עירומה בתחתונים'. אני כבר לא יכולה לחכות ^^

הכתובת של האתר...

טוב אז אני לא יודעת למה את מתכוונת שיצאו הרבה כי הכי חדש בסדרה הוא החמישי בסידרה הוא נקרא Away Laughing on a Fast Camel בכל מקרה הנה הכתובת אם הקישור לא יעבוד..אתר ממש חמוד! http://www.georgianicolson.com/

ורדה ש

New member
אני סקרנית לשמוע את דעתכן

האם אתן מכירות את סדרת "חלומות מתוקים"? האם הספרים שבסדרה הזו יכולים להתאים לטעם של מי שאוהבת את "יומני הנסיכה", ואת ג'ורג'יה ניקולסון? האם הספרים שבסדרה הזו יכולים למצוא חן בעיני בנות 15- 16 ?

דעתי...

טוב אז אני קראתי ממש מזמן את הסידרה של חלומות מתוקים ולא כל כך נהנתי כמו שנהנתי מהסדרה של ג'ורג'יה... מהסיבה הפשוטה...חלומות מתוקים קיטשי מידי- לפחות בשבילי... בסדרה של ג'ורג'יה הכל הרבה יותר מרענן כזה, העלילה משעשעת, שנונה וצינית. אני בת 16 ואני ממליצה בחום על ג'ורג'יה. =]

SailoR VenuS

New member
ואני בת 14 וחצי, וגם ממליצה בחום :)

{על הסדרה של ג'ורג'יה.. חלומות מתוקים לא יצא לי לקרוא..}

ורדה ש

New member
תודה, על ההתייחסות, אשמח לשמוע

עוד דעות על "חלומות מתוקים" ועל אחותה הישראלית "חלומות מקומיים". אני ספרנית בספרייה לילדים ולנוער. חלק מספרי "חלומות מתוקים" קראתי כדי לדעת מה להמליץ לבנות שבאות לספריה, אבל אני כבר כמעט "זקנה" וקשה לי לצאת מהראש המבוגר מידי שלי כדי לראות את הספרים האלה דרך עיניים של הדור שלכן.

עמית1971

New member
לרחם על סיליה...

בנות, אני כבר עברתי את השלושים (לפני כמה שנים) וגם אני מאוד נהניתי מ"לרחם על סיליה" שקראתי רק בשבוע שעבר. אגב, באנגלית יש הגדרה לז'אנר הזה, אם אפשר לקרוא לזה כך, וזה נקרא "CHICLIT". אני מאוד אוהבת את הספרים אבל אולי אתם צעירות מידי...? בכל זאת, תקראו את ברידג'ט ג'ונס, ולסופרת סו מרגוליס יש ספר חמוד מאוד שנקרא APOCALIPSTICK שאני לא יודעת אם הוא תורגם לעברית, ישנה סופרת אנגליה מצחיקה בטירוף הנקראת אינדיה נייט ואם ספריה תורגמו לעברית, כדאי לקרוא. אישית, אני חושבת שהכי טוב לקרוא אותה באנגלית מפני שאת הסלנג הבריטי, פשוט אי אפשר לתרגם (ואני מתרגמת...) ויש לי עוד המון אם אתן מעוניינות.

SailoR VenuS

New member
הם כולם מהסוג של 'לרחם על סיליה'?

כןן אני נורא רוצה שתמליצי על ספרים בסגנון!!

למעלה