אני חדשה, משתמשת שם משתמש של בני

the red king

New member
אני חדשה, משתמשת שם משתמש של בני

בני. אני מחפשת מכון כושר עם שיעורי ספינינג בהרצליה. האם ניתן כאן בפורום לקבל המלצות? אני חדשה בעיר ולא כל כך מתמצאת. תודה מראש וחג שמח!

יעל81

New member
ספניניג

בהולמס הרצליה יש שיעורי ספינינג מ-ע-ו-ל-י-ם בקניון ארנה יש את view תבדקי בקאנטרי שבכניסה לעיר, אולי גם שם יש בעיר נמצא סטודיו טיפ טופ בו גם סטודיו ספינינג עוד בעיר מועדון קורפוס (לא מומלץ
) ברמת השרון הסמוכה - איתנים, פיזיקל, ספורטיב

the red king

New member
יעל81,תודה רבה לך על התגובה המהירה

יש לך טלפון/כתובת של "טיפ-טופ" ? למה קורפוס לא מומלץ? נכנסתי לפלג ג'ים, מכירה?

יעל81

New member
עוד פרטים

טיפ טופ נמצא ברחוב בן גוריון מול לב העיר, ממש קרוב לצומת עם סוקולוב. קורפוס לא מומלץ בגלל רמת המדריכים וההנהלה הירודה, שמתבטאת בעיקר בזלזול במתאמנים. על פלג ג'ים שמעתי המון דברים טובים, לא יודעת עם יש שם ספינינג.

the red king

New member
יעל81, תודה רבה!

בפלג ג'ים יש מכשירי כושר מרשימים ויחס נעים של המאמן הראשי. לגבי ספינינג אני קצת חוששת,כי יש להם חדר אחד לכל החוגים, אופני ספינינג ניידים, ישנם שיעורים פעמיים בשבוע, שעתיים בשבוע ספינינג . אקבע לי שיעור נסיון. בקורפוס הייתי בשיעור נסיון אחד, יש 20 אופני ספינינג, המדריך היה סביר, עבד בעומס בינוני עד קשה. לא כל כך שם לב על המתאמנים, אבל הקפיד להדריך כל פעם איך לעשות. לגבי המחירים, בפלג ג'ים המנוי לשנה עולה 173 ש"ח לחודש, בקורפוס המנוי יוצא כ-203 ש"ח, שזה בעצם התקציב שלי. בקורפוס יותר נקי ומסודר, יש מלתחות גדולות ולוקרים.נראה לי שבהולמס אשלם כי שתיים יותר. אבדוק עוד כמה מקומות שהמלצת לי, תודה רבה.

יעל81

New member
בקורפוס יש מדריך אחד מומלץ

מני ה
, שכרגע יש לו שעה אחת בשבוע, ביום שישי בצהריים. כל השאר, בואי נגיד, קומסי-קומסה. אגב, הוא גם מלמד בהולמס הרצליה, שם יש לו 3 שיעורים בשבוע נדמה לי, והאמת ששם מדריכי הספינינג הם אחד-אחד. לגבי אופני הספינינג הניידים - זה לא צריך להדאיג אותך, אין בעיה להזיז את האופניים ממקום למקום, בשביל זה יש להם גלגלים. מה שלא תבחרי, שיהיה בהצלחה והעיקר שתהני מהספינינג

the red king

New member
יעל, באמת לפי הטבלה של המועדון,

למני יש אימון ביום שישי בשעה 14.30. אבקש שיעור נסיון אצלו ביום שיי הקרוב.

למעלה