אני חדשה, סקלו אותי בספרי אלגברה. .
י ירגזי כחול New member 19/12/05 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!
J J a M i T i New member 16/12/05 #3 ../images/Emo42.gifמשום מה, מעולם לא אהבתי אלגברה. תמיד נורא התחברתי למושלמות של כל הצורות והכל, אבל אלגברה זה חוזר על עצמו פחד
../images/Emo42.gifמשום מה, מעולם לא אהבתי אלגברה. תמיד נורא התחברתי למושלמות של כל הצורות והכל, אבל אלגברה זה חוזר על עצמו פחד
S Science Fiction New member 16/12/05 #4 יא, פתאום קלטתי שאת חופית D:../images/Emo119.gif וולקאם וזה ^^;
M MajorWinters New member 17/12/05 #22 אתה אכזרי! אלגברה, אלגברה יפצע אותה והיא תחלים... אבל ספרי חדו"א, ייתן לה גם מום נפשי, זה נזק לכל החיים!
אתה אכזרי! אלגברה, אלגברה יפצע אותה והיא תחלים... אבל ספרי חדו"א, ייתן לה גם מום נפשי, זה נזק לכל החיים!
י ירגזי כחול New member 19/12/05 #41 יו! את! נוער בחו"ל 2003??? [איזה זכרון מזעזע יש לי, אלוהים שישמור]
נ נקודה קטנה New member 17/12/05 #19 את היחידה שעשתה מה שהיא ביקשה, כל האחרים התחילו לקשקש על ספרים כבדים יותר. (שום דבר לא יותר כבד מהתיק שלי ביום שלישי). (שום דבר).
את היחידה שעשתה מה שהיא ביקשה, כל האחרים התחילו לקשקש על ספרים כבדים יותר. (שום דבר לא יותר כבד מהתיק שלי ביום שלישי). (שום דבר).