אני חדשה פהה..

אני חדשה פהה..

שלום לכולם... אני חדשה פה..התחלתי לשמוע את השירים של הלהקה לא מזמן ומאוד מאוד אהבתיי!!! ג'ארד ליטו...איך אני אוהבת את הבן אדם הזהה... השיר והקליפ שהכי אהבתי הוא THE KILL אז שמישהו ידבר איתי...

tair XD

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifכנסי

קטיה אני מאוד שמחה שאת אוהבת את 30 שניות למאדים אם את רוצה את המסנ שלי אז הינה [email protected] שהיה יום נפלה
והינה תמונה של ג'ארד
(בישבילך)

חח אני בטוחה שיהיה לה נעים בעיניים גם עם טים,

לדוגמה. חשוב להבהיר שזה פורום של הלהקה 30SecondsToMars ולא של ג'ארד לטו. אני מבקשת לכבד את זה.
וברוכה הבאה קטיהלה. אני דנה.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שלום לך!! :)

אני אלמוג 14 מאשדוד , ודרך אגב זה לטו ולא ליטו ,, חחחח אחלה יום :)

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחח זה כבר מתחיל לעצבן באמת ..

כאילו מה ? היא גם אוהבת את ג'ארד וגם לא יודעת מה שם המשפחה שלו , ואני לא מתכוונת דווקא אליה ,, לעוד הרבה כאלו חחח D: ,, שיהיה .. אחלה יום :)

מטעויות לומדים.

אנשים באים לפה כדי להרחיב את מאגר המידע שלהם ו..להכיר חברים. לא צריך להתעצבן

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה אני אופקיטה ../images/Emo13.gif

www.petitiononline.com/30stmIsr את מוזמנת להכנס לעצומה ולחתום על להביא את הלהקה לארץ
ואם יש לך מייספייס הנה המייספייס של האשלון הישראלי myspace.com/30stm_israel השתלבות נעימה יקירתי

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif זאת אופק הפלצנית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif את תביני עם הזמן..

וכתבתי גם הסבר בשרשור למעלה חחחח נראה לי שאת תביני , בעצם אני בטוחה שתביני אחרי ההסבר ההוא שכתבתי חחחחחחחחחח ..
לילה טוב :)

שלום קטיה ../images/Emo9.gif

אני שני, 18 (וואו איזה כיף לכתוב את זה..) תהני לך כאן והשתלבות נעימה

yaaruka

New member
חח גמאני אהבתי את זה אבל כל השירים יפים ../images/Emo6.gif

חח ברוכה באה! גמאני לא שומעת אותם כלכך הרבה זמן [בעצם אני כן..] אני הכרתי אותם מהשיר דה קיל שיר ממש יפה חח מקווה שתהני פה D= אחרי הכל.. זו הלהקה שלנוו
אז תהניי [ואני מציעה לך לקרוא את ההוראות של הפורום חח כדי שלא תעשי משהו לא בסדר ויתנפלו עלייך =X לא הייתי צריכה להגיד את זה XD]

למעלה