אני חדשה פה ויש לי שאלה

אני חדשה פה ויש לי שאלה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

השיר [המדהים] סרט של סקס זה על הלהקה מוניקה סקס? אה ועוד משו.. יהלי סובול ופיטר רוק הם באינפקציה או במוניקה סקס??

../images/Emo54.gifיהלי סובול ופיטר רוט

חברים בלהקת "מוניקה סקס" וגם הוציאו אלבומי סולו
וכן סרט של סקס נכתב בהשראת מוניקה סקס

../images/Emo54.gifזה הקטע של הקליפ

במקור איפנקציה שרים מוניקה סקס לא שרים את השיר והקולות שאת שומעת לא של מוניקה סקס אלא רק של איפנקציה הם פשוט מוזיזים תשפתיים או משהו כזה השיר הוא לש אינפקציה ויהלי סובול ופיטר רוט אינם חברים בלהקת מוניקה סקס

Sheygets16

New member
אהמ ?

"ויהלי סובול ופיטר רוט אינם חברים בלהקת מוניקה סקס" ? הינם*

Skicker

New member
כי השיר

בהשראת מוניקה סקס אז הזמינו אותם לקליפ זה ממש מצחיק שאנשים בטוחים שזה קליפ של מוניקה כי הדבר היחיד שמסגיר שם את אינפקציה זה לוגו על התופים שבקושי רואים

horse girl1

New member
בגלל הבית הזה הם בקליפ:../images/Emo79.gif

"...אמרו לי שנאי כישורן מבוזבז אז חשבתי ת'טרפף למוניקה סקס לקחו אות ילאלפי בחינות יהלי סובול וגם פיטר רוט.." פחות או יורת בגלל זה.. חח פיטר היה אמור לשיר בהתחלה גם תא החלק שהמקלה עושה של ה"יהלי סובול" אבל הוא לא הסכים
חבל

ס ט י י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי את..אני יודעת מי את.. את חברה של בוכמן

ס ט י י ק

New member
..

שהייתי אצלה היא הייתה בפורום של מירי מסיקה וראיתי את הכינוי שלך... והיא סיפרה לי עלייך גם
בוכמן

איכס להקה דפוקה

מה שבאמת הם יודעים לעשות זה רעש מעצבן הייתי בהופעה בניצנים בעעעה אזה גועל

../images/Emo54.gifהדיעות שלך ממש מעניינות

אביב גפן בשבילך הוא אלוהים אם כבר מדברים על קול, לניר טרטר יש קול בהרבה יותר יפה כישרון משהו אחר ולרשום הודעה 4 פעמים לא תגרום לנו להבין אותך יותר מהר

../images/Emo121.gifמה הקטע שלך?

להיכנס לכל פורום ולרדת על הלהקה/אמן שהפורום מוקדש להם. ועוד לתת כל פעם את הסיבה הכי מפגרת למה הם לא טובים?! (בפורום היהודים אמרת שהם מעתיקים מאביב גפן כי הם עושים עשור.. נו באמת)

למעלה