אני חדשה פה, ורוצה עזרה

מחו

New member
אני חדשה פה, ורוצה עזרה

שלום קוראים לי דניאל ואני הכתה ו' הילדים הכתה שלי לא מפסיקים לרדת עליי עזרו לי, בבקשה. חוץ מזה מי שבא לו להתכתב שיכתוב אני אשלך אימייל ואיסיקיו

את יכולה לפרט מה הכוונה../images/Emo16.gif

ב"יורדים עלייך"? מי אלה בדיוק? יש כאלה שלא?
ניר

Sonia Culochi36

New member
../images/Emo13.gif רעיון

פשוט תסתכל על הילדות שלך בבית-ספר, ותבין מה זה בדיוק "יורדים עליך"

ת ו מ ו ש

New member
עוד הפעם:

תתעלמי מהם אז מה אם הם יורדים עליך למה מה כבר הם אומרים לך? במקרה הכי גרוע בת זונה? כלבה? זונה? טוב אז את יודעת שאמא שלך לא זונה ושאת לא זונה, שאת לא כלבה וחס וחלילה גם לא זונה אז מה אכפת לך מה אחרים חושבים? תשימי פס כי את יודעת שזה לא נכון ילדים אוהבים להתנכל לילדים אחרים כי הם רואים שהם נעלבים ונפגעים וזה גורם להם להרגיש מעל.. כאילו הם יותר טובים. אל תתני להם את ההרגשה הזו ותראי איך הם מתקפלים ויורדים ממך או שתתעלמי, או שתגידי.. כן נכון... אהא... יאפ... אהאמ.... אפילו אם הם יגידו לך בת זונה, תגידי נכון. תראי איך הם סססוווותתתממיייםםם תוך שניה! הם יצחקו אולי... ואז אחרי כמה שניות החיוך נעלם מהפנים שלהם... את יודעת שאמא שלך לא זונה, אז מה אכפת לך? תיהי צינית תראי שלא מעניין אותך מה שהם אומרים אם הם יורדים על המראה שלך... מה אכפת לך? כל עוד את יפה בעינייך, כל עוד שאת מסתכלת במראה את אומרת "אני יפה! אני נראית טוב! אני שלמה עם עצמי" מההההה לעזאזל אכפת לך מה אחרים חושבים? שיהיה בהצלחה וסליחה על המגילה

אני לא חושבת שהיא התכוונה לקללות מה

סוג הזה אלא לקללות יותר פוגעות, למשל אוניים גדולות אף גדול כבשה שמנה וכל הדברים האלה בגיל שלה הם דברים שמאוד מעליבים בדר"כ

למעלה