אני חדשה פה כנסו , וזה ספוילר

אני חדשה פה כנסו , וזה ספוילר

שלום לכולם אני מאוד אוהבת את הסדרה זהות בדויה ואני עכשיו רואה את העונה השנייה שמשודרת בערוץ 22 ועכשיו זה הפרק שסידני מגלה שאביה הפליל אותה עם כל הסיפור אם אמה ומיזם חג המולד עכשיו אמרו לי שבעונה השנייה סידני ומיקל יהיו ביחד ואז סידני כאילו תמות ואז מיקל מתחתן עם מישהי אז רציתי לדעת איך סידני מגיבה על זה כשהיא מגלה את זה בעונה השלישית שהיא כביכול חיה כי ראיתי תמונות שהם ביחד בעונה השלישית אז אני לא מבינה אם היא תהיה בעונה השלישית עם מיקל או שהוא עם מישהי אחרת? וכמה פרקים יש בעונה השנייה? וכמה עולה ה- DVDשל העונה השלישית ואיפה אפשר להשיג את זה? סורי על כל השאלות אני פשוט במתח וחייבת לדעת

Alias4Ever

New member
אני לא ראיתי חוץ ממה שיש בערוץ 2

אז אני לא יכולה לענות לך על השאלות אבל הדיוידי עלול לעלות משהו בסביבות 300-400 שקל (אני בדקתי לגבי העונה הראשונה וזה המחיר)..

Alias4Ever

New member
ואפשר לקנות באינטרנט

אבל למה לך לראות את העונה ה- 3 לפני שתראי את כל העונה השנייה?

rifkin1

New member
ספויילר!!! ברוכה הבאה והנה התשובות:

תראי, עדיף לך לא לדעת ולחכות אבל אם את לא רוצה לחכות אז בבקשה: 1) בעונה השנייה יש 22 פרקים וגם בשלישית. 2) סידני מגלה בפרק הראשון של העונה השלישית שווהן הוא נשוי, הוא בא לפגוש אותה, היא רואה טבעת נישואין על האצבע שלו והוא מספר לה שהוא חשב שהיא מתה והמשיך הלאה...ואז היא חוטפת שוק ומתעלפת (סתאם היא לא מתעלפת). 3)בעיקרון סידני ווהן לא יהיו זוג בעונה הזו והוא יהיה עם לורן (אישתו)אאבלל, זה יהיה מאוד שקוף שהם עדיין מטורפים אחד על השני ושווהן לא מאוהב באישתו אלא בסיד. 4) את יכולה לרכוש את ה - DVD ברשתות ענק הווידאו או בלוק באסטר.

rifkin 1 כנסי\כנס זה חשוב (ספוילר)

קודם כל המון תודה זה מאוד עזר לי ויש לי עוד שאלה אז בעונה השלישית ווהן לא יעזוב את אישתו לטובת סידני? ומה הם לא ימשיכו להיפגש בסודיות כמו תמיד וליות אחד עם השני חברים בסודיות בלי שאישתו תדע על כך? או שהם פשוט יפגשו רגיל בינהם כמו שהיה בעונה הראשונה בתור סתם סוכנים שעובדים אחד עם השני?או שיהיה להם כל מיני קטעים ביחד? ומי זו הלורן הזו? והעונה השלישית כמה היא עולה?ויש לה תרגום בעברית? ואת ראית את כל העונה השלישית? את אבל בכל זאת רואה עכשיו בערוץ 2? או שלא? ויש לך איסי קיו אולי במקרה? תודה ושוב סליחה על כל השאלות

LemonLimeLilach

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

הוא לא ינהל רומן עם סידני מאחורי הגב של לורן. לורן זאת אשתו, היא איזה בלונדינית, עובדת בשביל ה NSC (אפילו שאחרי זה מגלים שלא כל כך...). ווהן וסידני יעבדו ביחד, ייצאו יחד למשימות, יהיו גם פעמים שהיא תבקש את ווייס במקום אותו... יהיה להם כמה קטעים אבל לא משהו רציני, הם לא ביחד בעונה השלישית

לילך כנסי זה חשוב!!!!! (ספוילר)

אני מאוד מודה לך על כל התשובות ויש לי עוד כמה שאלות ואני מקווה שתוכלי לענות לי גם עליהם 1. איפה ראית את העונה השלישית? והאם זה היה בתרגום עברית,ואם קנית את זה שאפשר לראות את זה ב-DVD אז כמה זה עלה? 2. את עוקבת עכשיו אחר הפרקים של העונה השנייה שיש בזהות בדויה בערוץ 2? 3.מישהי אמרה לי שזה שקוף שראוים בעונה השלישית שאפילו שלמיקל יש אישה וסידני יודעת על כך הם עדין להוטים אחד על השני זה באמת נכון? 4.ואיך סידני תגיב כשהיא תראה שמיקל מבלה אם אשתו אם היא תראה בכלל. 5. וזה לא יפריע למיקל העובדה שסידני חיה והוא כבר נשוי אם אישה אחרת כי הרי בכל זאת בעונה השנייה היה להם קטע רציני ביחד אז מה ,זה מאחוריהם ,כבר הם לא זוכרים את זה מדי פעם שהם הולכים ביחד למשימות? הרי אם הם יוצאים ביחד למשימות אז הם מתקרבים קצת אחד לשני וראיתי תמונות של זה אז חייב להיות משהו כזה בעונה השלישית? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף בטח תגידי שאני מעצבנת ואני יודעת את זה עם כל השאלות שלי אבל אני פשוט לא חושבת שיצא לי לראות את העונה השלישית ואני רואה שמדבריפ פה בפורם על מה יהיה בעונה הבאה ומגלים את העתיד וזה מסקרן אותי כי אני במתח אז אשמח מאוד אם תעני לי על עך ואם יש לך איסי קיו אז עוד יותר טוב אז יהיה גם לך וגם לי קל יותר לדבר שוב תודההה וסליחה
על השאלות הרבות

LemonLimeLilach

New member
טוב אז ככה ../images/Emo58.gif

1. ראיתי את העונה השלישית דרך האינטרנט אבל אסור לנו לדבר על זה בפורום. אפשר לקנות בדיוידי אבל לא נראה שיש עדיין בארץ, ואם קונים בארה"ב אז זה משהו כמו 50 דולר.. ככה לפחות עלתה לי העונה השנייה. 2. כן אני עוקבת אחרי ערוץ 2 3. כן, יש לו את לורן אבל הוא אוהב את סידני... טוב זה אפעם לא היה סוד והם לא מנסים להסתיר את זה, זה בעצם כל הקטע, שהוא נשוי ללורן אבל בעצם אוהב את סידני, ובעצם היא הייתה מתה, ועכשיו חיה, וזה בלגאן 4. סידני תגיב בדמעות. כל העונה השלישית היא בוכה. בהתחלה היא לא מאמינה, אחרי זה היא מתעצבנת שהוא וויתר עליה כל כך מהר, ואחרי זה היא פשוט.. בוכה. 5. ברור שזה מפריע לו שהיא חיה והוא נשוי לאחרת וזה בעצם כל העונה השלישית. כן הם יוצאים למשימות יחד וזה קשה לשניהם. אם את רוצה לדעת בדיוק מה קורה כל העונה השלישית, את יכולה ללכת לאתר www.televisionwithoutpity.com ויש שם על כל פרק בפירוט - שיחות, מקומות, הכל הכל. זה באנגלית.

לילך תודה תודה אבל כנסי (ספוילר)

ישנה דרך שאולי את יכולה לתקשר איתי כדי להגיד לי בדיוק איך ראית באינטרנט את העונה? ואיזה אתר בלי להתכתב פה כי אסור לא יודעת אולי דרך דואר אלקטרוני, או אפילו אני יכולה לתת לך את מספר הפלאפון שלי ותשלחי לי הודעה איך? ובכלל אם יש לך איסיקיו אז בכלל זה טוב כי אז זה מקל גם על שתינו כל פעם לשלוח מחדש הודעה אז אשמח מאוד אם איכשהו ניצור קשר בדרך אחרת כדי לדבר על העונה ואפילו סתם .

12111 מיכל

New member
לא רוצה ../images/Emo58.gif

שהוא יתחתן אוף מה ככה זה יגמר כשהוא לא אהוב את אשתו הוא וסידני לא היו ביחד????

התגובה שלך...

היא בדיוק כמו התגובה שלי בסדרה הזאתי או ב- 24. אני לא הייתי מספר לך כדי שתוכלי להשאר במתח ולחכות. אבל אם לא נח לך לחכות כל שבוע (כמוני, ב- 24) אז את יכולה להוריד את שתי העונות או לשכור את ה- DVD שלהן.

למעלה