אני חדשה פה

דורית פ

New member
אני חדשה פה ../images/Emo42.gif

שלום לכל האנשים מאפרומים של מזרחית כוראים לי דורית ואני חדשה פה אם משהאו רוצה לדבר על הכל לא רק על מוזיקה השמח לסוחח איתו תודה דורית.פ

a251

New member
דורית נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo8.gif

מה המצב קוראים לי רותם סוף סוף אלון הביא אותך לפורום אז אחותי ברוכה הבאה אני מאחל לך בשם כולם ובשם אלון !!!! *****רותם******

דורית מאמי אני ילדה שהים אוהב../images/Emo65.gif

ברוכה האה לפ רום נשמה קוראי לי אלין ואני בת 24 וחצי מאיזור חיפה, נעים להכיר אותך מקווה שתשארי כאן לנצח. א ם יש שיר שתירצי ואוכל לעזורל לך ולשלוח לך אעשה זאת בשימחה אחות יקרה. ביי נשמה אוהבים אותך כאן!!!!! <<<<<<<< אילדת החופים<<<<< אלין

דורית פ

New member
ילדה החופיים תודה לך ../images/Emo24.gif

תודה לך באמת מכל הלב אחותי אם אני הצתריך שירים אני יפנה גם את יכולה לא רק בשרים בכל דבר דורית .פ. אוהבת את אלון זכריה

חבר´ה זאת החברה שלי.

מה קורה אנשים, החברה שלי עשתה לי הפתעה ונכנסה לפורום, הצליחה להפתיע אותי. חבר´ה קבלו אותה יפה אהה??? אני אוהב אותך דורית שלי משוגע עלייך. אוהב כל אחד ואחד מכם בפורום הזה, אלון זכריה.

דורית חברה שלך? הי א פשוט זכתה../images/Emo141.gif

בלי מילים מתנ קיבלת דורית נשמה- ו מאמינה מאוד שגם כן אלון קיבל אותך ככה. אוהבת את שניכם <<<<< ילדת החופים<<<<<< א ל י ן

!PuMiCkY

New member
דוריתי... ../images/Emo24.gif!

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום... שנית, הייתי חייבת להגיד לך שיש לך חבר מ-ק-ס-י-ם
יצא לי להכיר אותו והוא פשוט נשמה טובה!!
תשמרי עליו טוב טוב טוב..., עדי

דורית פ

New member
לעדי המתוקה../images/Emo13.gif

תודה עדי אני יודעת תאמיני לי או בחור מקסים אוהב תומך מפנק הכל מה שאפשר לצפות בגבר אני אוהבת אותך מאוד מקווה שנוכל להיות חברות פה אם את צחה משהאו השמח לעזור בבקשה לא רק במוזיקה דורית אוהבת את אלון זכריה

!PuMiCkY

New member
דוריתי... ../images/Emo9.gif

אין בעיה... אני אפנה אליך אם אני אצטרך משהו... גם את יכולה לפנות אלי בכל בעיה...
... אני כאן... עדי

שחור

New member
דורית אני מצטער אם אני מעליב../images/Emo52.gif

אבל שיגאות הכתיב שלך די משגעות אותי אם תוכלי לשים
יותר אני אודה לך

למעלה