אני חדשה פה

אני חדשה פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קוראים לי הדר. אני כמעט בת 13 אוהבת תשוקות ורואה שיש לי זמן. דמויות
: טאביתה,טימי,שרידן,תרזה דמויות
(שנואות): ג'וליאן,קיי,אייבי. מקווה שיהיה לי נחמד פה הדר

python 4

New member
ברוכה הבאה, הדר יקירה!

וואו, כמה חדשים ביום אחד! מישהי תצטרך להכין הרבה
היום. אבך בקשר לזה שיהיה לך נחמד פה, תביני: להגיד שאת שונאת את אייבי בפורום הזה זה כמו ללכת למאחז בשומרון ולהצהיר שאת אוהבת את יוסי ביילין. עכשיו תחשבי איפה יהיה לך יותר נחמד?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif את שונאת את כל מי שאני הכי

אוהבת
איך
חחח סתם בכל זאת...... ברוכה הבאה

Bow Wow2004

New member
רואה שיש לך זמן? ../images/Emo4.gif

אני הבנתי שהבורסה יציבה בזמן האחרון...

python 4

New member
הבורסה רחוקה להיות מיציבה

היא עולה בזמן האחרון בקצב מטאורי. רק אתמול התל תק זינק ב- 4.25%. מדד תל אביב 100 עלה בכמה עשיריות האחוז. אם כבר יציבות אז יש בדולר - שערו נסגר אתמול על 4.39 שקלים, וזה יציב כבר זמן מה. להבדיל מהיורו, שרק עולה ועולה, ושערו חצה לא מכבר את רף ה- 5.5 שקלים.

moran14h

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

אניגם את טאביתה,טימי,שרידן,תרזה אבל אוהבת גם את קיי מה הבעיה שלך איתה?

Principesa Reut

New member
שלום הדר../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

הנה הגיע גם ה
(על חשבון ה
) שלך... אולי הוא יעזור לך להבין שאין כזה דבר לשנוא את אייבי בפורום הזה
לא סתם, מותר לך לשנוא ולאהוב את מי שאת רוצה
ברוכה הבאה

זה אסור בתכלית האיסור

לשנוא את אייבי וקיי זה כמו לשנוא את אלוהים איך אפשר לשנוא אותם הם כאלה מושלמות

Bow Wow2004

New member
מותר לשנוא את כולם

גם את קיי ואת אייבי. ג'ייסון קוק גם פה את מציקה לא מספיק פורום חברים?

python 4

New member
גייסון קוק פוראבר צודקת.

לשנוא את אייבי זה בעצם לשנוא את השלימות האלוהית. זה דבר שאינו נתפס בכלל במונחי אנוש פשוטים כמונו.

AsHtOn GiRl 3

New member
היא מציקה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תאמין לי שחצי מהפורום שונא אותך........ אתה המציק המעצבן פה........ ותפסיק לשחק אותה מצחיק כי אתה לא
|אזהרה|

עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חאלס לריב.. ברגע שמשהו אצל באוו מפריע לכם... יש מנהלת. תגידו לה את זה. או שאפשר למצוא גם דרך יפה לומר לו. אני לא מבינה מה כולכם משתתפים בשטויות האלה??? תעשו אהבה - לא מלחמה!

Bow Wow2004

New member
כמו שאמרתי - תתעלמי

זה לא יהיה חדש לה. היא כבר רגילה מפורומים אחרים.

אה אה...

זה לא יפה בכלל במיוחד שבאוו וואו דווקא מאוד מצחיק! והיית רוצה שיגידו לך שכולם שונאים אותך?? כאילו מה את בגן? את נראה לי כבר די גדולה ואם את לא אוהבת את ההערות שלו אז פשוט תבליגי....

באוו ואו

מעכשיו אני מתעלמת ממך חרם עלייך אף אחד לא רוצה אותך אפילו רעות חסמה אותך אלף פעם אז תרגיע אם אתה לא רוצה חסימת איי פי כי רעות כבר רוצה לעשות את זה אז תנשום עמוק ותפסיק להטריד. ולגבי ההודעה שלי היא היתה ברוח של צחוק ברור שלא הייתי רצינית

Bow Wow2004

New member
רעות - לטיפולך

הילדה הזאת היא חיה, סכנה לציבור. למחוק ומייד! תצאי מהבית, תתחילי לחיות חתיכת פתטית חסרת חיים וחסרת חברים. אני מרחם על ההורים שלך שהביאו פרציפלוחה כמוך לעולם. נגמר בא בלובה, אני זזתי צ'או.

זהו עכשיו אני באמת כועסת

רעות אני יודעת שאמרת לא להגיב אליו אבל איני יכולה להיתאפק הוא פשוט אדיוט ברמה עולמית לא נראה לי שפגשתי אדיוט יותר גדול ממנו (טוב בעצם פגשתי אבל לטעם הויכוח בו נגיד) עוד אני חסרת חיים אתה בחור בן 18 ואין לך מה לעשות חוץ מלהציק לאחרים אני עוד במידה רק אותך אני מעצבנת אבל אתה מעצבן את כול הפורום ואחותו. אז די נמאסת תפרוש בשיא ועוף מהפורום

למעלה