אני חדשה פה

אני חדשה פה

אני יעל בת 16 וחצי והתחלתי לשמוע את להקת HIM בתחילת החופש הגדול , ופשוט התאהבתי בצורת השירה של הסולן(ווילמה) והכריזמטיות , למרות שאני לא ממש חובבת מטאל אני רוצה לגיד שפשוט זאת אחת הלהקות המדהימות שקיימות בסצינת המטאל. בעיקר השיר - WINGS OF, וPOISON GIRL אשמח לקחת חלק בפורום הזה.

ברוכה הבאה :)

'ני ברי, 14, ת"א. וזה וילה, לא ווילמה [: אהמ, מה המוזיקה החביבה עלייך אם לא מטאל? [ואני לא בטוחה שהימ זה מטאל
, אני חושבת שבאמצע] להקות אהובות?

TheSini

New member
HIM-הגדרה מWikepedia

HIM is a rock band from Finland formed in 1991 by vocalist Ville Valo, guitarist Mikko Lindström, and bassist Mikko Paananen.[1] They have released six full length albums to date.As of 2007, they are the first and only Finnish rock band to sell Gold in the United States. למרות ששתי האלבומים האחרונים שלהם נכללים בקטגוריה של Gothic

LoveYourHate

New member
ברוכה הבאה =]

אני אופק מתגוררת לי ב קרית חיים שזה חור בצפון..
ותיקנו את השם של שלו אז אני לא אתקן גם D= השתלבות נעימה

TheSini

New member
קרית חיים זה לא חור!אני מוחה!

אני גר בקרית אתא ותאמיני לי שזה לא חור. רוצה דוגמא לחור בארץ ישראל?כפר סבא זה חור חחחחח

LoveYourHate

New member
חחח כפר סבא זה ממש לא חור..!!!!

חח כאילו אנשים שלא מהקריות יודעים איפה זה קרית חיים.. XD

TheSini

New member
הם כן!

עובדה הכרתי מישהי בת"א ששאלה אותי איפה אני גר ואמרתי לה קרית אתא והיא אמרה לי הא אני מכירה את הקריות.נחמד שם:) אז בבקשה ^_^

LoveYourHate

New member
חחזה נס רפואי ! XD

כל האנשים שאני אומרת להם קרית חיים מסתכלים עלי בפרצוף כזה ..-.- "הא?"
היה אולי איש אחד שכן ידע איפה זה [כי הוא גר בקרית מוצקין..פעם..] אבל זהו XD

TheSini

New member
במקום לפתח את הדיון בינינו לבין עצמנו

בואי נפיץ את המידע!שכולם ידעו איפה זה הקריות! ככה זה לא יהיה חור יותר. חוץ מזה יש לנו מוקד תיירותי...השנביץ בקרית חיים הוא אלוהיייייי!!!!שאנשים יבואו לפה כבר:p

BloodyReject

New member
וילמהD:

חחח זה וילה , שם פיני כזה D: , נמ גם אני חדשה פה , >.< בכל זאת יש לי תזכות לברך אותך לשלום לא ?D: חח אני נסטיה:) מאיפה את?:)

למעלה