אני חדשה פה

star2o

New member
אני חדשה פה

שלום למשתתפי הפורום, אני חדשה פה...ואפשר להגיד שאני קוראת לעצמי אסקסואלית..כי אני ממש לא אוהבת מין. ובדקתי את זה.. מקווה לאוזן קשבת פה....

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo135.gif

את מוזמנת לספר על עצמך או לשאול על מה שמציק לך

Lak009

New member
גם אני חדשה :)

ממ.. אני לא יודעת אם אני יכולה לקרוא לעצמי א-מינית אבל... ממש קשה לי להתחבר לסיטואציות מיניות.

star2o

New member
lakoo9 היי!

אני מאז שאני זוכרת את עצמי לא התחברתי לקטע המיני , ואני לא יודעת אם זה ניקרא א-מינית או ו לא יודעת... אבל רציתי לשאול אותך האם את בכלל לא חושבת על מין גם לא אם בחורה למשל? כי לי לפעמים היו פנטזיות על בחורה... אבל במציאות זה ממש לא מסתדר לי.... ואני נירתעת ולא נימשכת למין? איך אצלך?

Lak009

New member
...

לגבי בחורה.. לא יודעת, אני דיי נרתעת מהנושא הזה עוד יותר. כלומר, בנות לא מושכות אותי וגם אפעם לא יצא לי להיות בסיטואציה שכזאת עם בחורה, אז אני לא יודעת. אני לא יכולה לומר "כן! אני אוהבת מין." כי עובדה שכשאני מגיעה למצב אינטימי אני לא חושבת על עצמי ועל ההנאה שלי אלא סוג של "מתנתקת" ממה שקורה ודואגת לרצות כמה שיותר את הפרטנר.

star2o

New member
תראי lak009

אני חושבת שאם את מנסה לרצות את הפרטנר שאיתך ומתעלמת מהצרכים שלך! זה ממש לא טוב ולא בריא בכלל! למה שאת כל הזמן תתחשבי ...בצד השני? ומה איתך? ועוד דבר אם את מקיימת יחסי מין ,בכלל אז מה את עושה פה בפורום הזה? הרי זה פורום של אנשים שבכלל לא עושים מין לא עם גבר ולא עם אישה! ואת כן עושה המסקנה שלי שאת לא אסקסואלית!...אלא יש לך בעייה אם עצמך ואם הבן זוג שלך כדאי לך לשקול טיפול זוגי....

roniinor

New member
נכון. א בל אפשר לא לנסות לרצחות את הבן זוג

אלא פשוט למצוא מישהו דומה לך, ולעשו מה שבא לך מיני או לא מיני אני לאמ דבר כאן על אמיניות או מיניות אלא על לעשות מה שבא לך ומתאים ל רק להתחשב ואם מישהו עושה לך טוב, אז תעשה לו גם אתה, למהלא אבל השאיפה היא בשבילי לפחות, ואני משער שלעוד פה (וגם אני חדש) היא פשוט כמו להיות לבד להיות עם מישהי דומה זה יכול להות גם טוב ומעניין היתרון בשניים הוא השיחה מהשיחה והאתגר והריצה אחר השגת האמת, יוצאים דברים טובים ואת זה קשה לבד

רקפת43

New member
roniinor היי!

אני מסכימה איתך שיש יתרון בלמצוא אדם שדומה לי ושלא אוהב מין, ולפחות להיות בקשר ולשוחח, ובהחלט לא נעים לבד. אלא שמאוד קשה למצוא בדם שלגמרי לא אוהב מין.....זה בלתי אפשרי כמעט

תום127

New member
גבר הומו ...שמחפש...

שלום שמי תום אני בן 27 גר באיזור המרכז אני מחפש חברה א-מינית לקשר של חברות בתור התחלה . ואולי לזרום למשהו יותר רציני .אני הומו ככה שאני לא מחפש מישהי בשביל סקס . אשמח אם תיצרי איתי קשר . וניפגש ... ביי ביינתיים

למעלה