אני חדשה פה :)

jasika siton

New member
אני חדשה פה :)

היי, אני חדשה.. ג'סיקה - בת 16 :) אממ ראיתי תעונות 1 ו2 בVOD וממש התמכרתי לזה .. יש למישהו מושג מתי יעלו את העונה השלישית לVOD ? או אם היא משודרת באיזה ערוץ עם תרגום ? חוץ מהMTV ששם זה בלי תרגום .. ואני ממש אוהבת את לורן והיידי .. למרות הקטע שהיא עשתה ללורן בעונה השנייה,שהיא יצאה ממש מגעילה. הכל בגלל ספנסר, הוא משנה אותה ברמות \: שמעתי שבעונה השלישית היא תהיה ממש מגעילה, מחכה לראות ת'עונה הזאת כבר.. אז אם יש למישהו מושג מתי זה יעלה שיגיד, או אם יש למישהו לינק להורדה או לצפייה ישירה של העונה השלישית עם תרגום, זה יהיה נחמד :) ויש למישהו מושג אם זו באמת סדרת ריאלטי, כאילו אם כל מה שיש שם אמיתי, או שחלק התערבות של ההפקה ? טנקיו :)

אנסה לעזור..

זה קשה לא להתמכר לסידרה!
דבר שני היום היה הפרק הראשון של העונה השלישית(שגם אני פיספסתי)אבל בטח יהיה שידור חוזר יותר מאוחר או בVOD דבר שלישי גם אני שונאת את ספנסר..הוא כאילו שולט בהיידי! בנוגע לשאלה אם זה אמיתי ענו על זה למטה... ודבר אחרון..ברוכה הבאה!
רוני 18!
שהות נעימה!

jasika siton

New member
וסתם שאלה ..

למה כולם כאן כל כך שונאים את היידי ? עוד לא ריאתי את העונה השלישית, אבל בעונות 1-2 ממש אהבתי אותה! כמו את לורן ואפילו יותר..

jasika siton

New member
:)

כן עכשיו שאני רואה את העונה השלישית אני באמת מבינה כמה היא עיוורת והולכת אחריו בעיניים עצומות \: חבל.. בעונות הראשונות היא הייתה מדהימה. לפחות לדעתי :) תגידו, מישהו פה יודע אם לורן והיידי ישלימו בסופו של דבר ?! ולמה הפורום הזה כזה יבש .. ?

למעלה