אני חדשה פה שלום לפורום המענין ברצוני לדעת איפה יש חנויות לקנות בדים ומה שצריך אני גרה בחולון תודה
S smit1 New member 10/10/13 #1 אני חדשה פה שלום לפורום המענין ברצוני לדעת איפה יש חנויות לקנות בדים ומה שצריך אני גרה בחולון תודה
ח חרוזית1 New member 11/10/13 #2 אני מחולון ויש פה עוד כמה חולוניות יש חנויות באיזור התעשיה של בילו סנטר בשד' המלך חסן חנות בשם פיסות. יש חנות בד רץ בירושלים ויש חנות קטנה אבל מקיפה לכל צרכי הטלאים אצל דנית ברחוב גאולה 37 בתל אביב
אני מחולון ויש פה עוד כמה חולוניות יש חנויות באיזור התעשיה של בילו סנטר בשד' המלך חסן חנות בשם פיסות. יש חנות בד רץ בירושלים ויש חנות קטנה אבל מקיפה לכל צרכי הטלאים אצל דנית ברחוב גאולה 37 בתל אביב
ה הדור New member 11/10/13 #4 ברוכה הבאה אלינו המכורות קני בדי כותנה בצבעים שאת אוהבת.לא יותר מכמוצ קטיה. משטח לגזירה סרגל עם סמ"ואינצים, אחר כך תוכלי להוסיף את החסר,
ברוכה הבאה אלינו המכורות קני בדי כותנה בצבעים שאת אוהבת.לא יותר מכמוצ קטיה. משטח לגזירה סרגל עם סמ"ואינצים, אחר כך תוכלי להוסיף את החסר,
K kita1000 New member 16/10/13 #6 יש חנות בדים חמודה בראשון בקניון הישן שליד אולם התרבות. רחוב זבוטינסקי. קומה שנייה.