אני חדשה פה...

אני חדשה פה...

אני חדשה כאן ואני רוצה שתעזרו לי אני מאוד מקווה שאתם רוצים אותי כמו שאני רוצה אותכם ותאמינו לי שהרגליים שלי כבר פתוחות אוהבת...... ותמיד מוכנה.. :-()

pachanga

New member
התמונה עם האופנים חחחחחה:)

ממש מצחיקה זה אולי במקום ההנשמה מפה לפה גם אני הייתי רוצה שיעזרו לי בצורה כזו חחחחחה פאצ`נגה

מתפרפר

New member
here i COME to save the day...

לחדשה החמודה... אני יודע שאת נקלעת לבעיה ואני תמיד מוכן לבוא לעזרה אז אני מבין שרגלייך פתוחות נשמע כמו סימפטום של בנות רטובות... יש רק תרופה אחת למחלת החירמון פשוט לתת לגוף זיון... נו מה את אומרת על החמשיר... תאמיני לי אני טוב לא רק בחרוזים ואני בטוח שאת כבר מתה לגלות.. אז האושר במרחק נגיעה תחזירי לי הודעה אפילו לE MAIL ונדבר... ביי

אהבתי....

אהבתי את החמשיר שלך. אני שמחה שככה מקבליפ אותי ברגליים פתוחו ובלי בעיות! תדעו שאין לי בעיה להיות בקשר עם אחד מכם! מחזירו תשובה לכאן או לאימייל ונתראה...

מתפרפר

New member
גם אני אוהב אותך....

כן כן אני יודע שלא התכוונת שאת אוהבת אותי אלא את החמשיר זו הייתה בדיחה... חוץ מזה אני מקווה שתתני עוד קצת פרטים עלייך חוץ מזה שאין לך בעיות להיות עם אחד מאיתנו בקשר... ( כאילו שזה לא יהיה אני ... :) אני דרך אגב בן 21 מאור רחובות ואת ?

אני....

אני בת 20 מתל אביב ואני לא יודעת למה ה`חוקרת` שלנו חושבת שאני קטינה אבל מי שמאמין יכול להמשיך! אז זהו....

מתפרפר

New member
חמודה שלי אני לא יכול יותר...

ממוש אני משתגע מההמתנה.... אולי נעבור לפסים טיפה יותר אישיים את יודעת מותר לנו לדבר בטלפון את יודעת? אבל זה תלוי בך...

מתפרפר קטן....

בלילות מתפרפר ובחורות מחפש בלי לוותר... רוצה אישה מדהימה שתדע לגעת בכל נקודה ונקודה.. האם אני צודקת ואכן החמוד עדיין רווק מחפש ריגוש קטן ונחמד? מחכה לתשובה ממני נ.ב אני יכולה לקבל פרטים יותר אינטימים? כולל הכל אבל הכל???

מתפרפר

New member
לא לגמרי נכון...

הקטע של הלילות לא ממש נכון... להגיד את האמת בעולם שמחוץ למחשב אני דיי ביישן בכל מה שנוגע ללהתחיל עם בנות אז להתפרפר בלילות זו הגדרה מעט לא מדוייקת :) אבל אני באמת רוצה אישה מדהימה שתדע לגעת בכל נקודה... תרתי משמע וזה לא יהיה ריגוש קטן...אז זו האמת יפתי מה את אומרת רוצה למצוא את הריגוש ביחד ? נ.ב פרטים אינטימים יינתנו במקום יותר שקט.... משהו כמו טלפון לדוגמא... :)

לך חמודה ולכולם..............

זהו פורום סקס ולא מתאים לקטינות....... נ.ב: שימו לב גברברים הבחור קטינה......... חוקרת

אני יודעת............

וזאת בחורה קטינה........ ממש קטינה....... אז שים לב.. ואנחנו נשתדל בהקדם לחסום את כניסתה לפורום..... חוקרת

הנשוי

New member
לחוקרת

קודם כל שבת שלום אפילו לא שמתי לב שאת כאן עכשיו אם את עדיין כאן הייתי רוצה לדבר איתך בצט או באיסיקיו תשלחי הודעה

ולי יש הרגשה..

שדווקא הסוכריה המתוקה לא עברה את גיל 16, אולי האחות הסקסית בעצמה במסווה...

אין לי מושג על מה את מדברת...

דבר ראשון אני בת 18.5 וקרואים לי עדן ואני מראשון לציון את לא רוצה להאמין אני לא יכריח אותך... ומי זאת האחות הזאת???????

למעלה