אני חדשה פה...

אני חדשה פה...

ואני פה כי יש לי בעיה אני בת 14, הגובה שלי 1.59 ואני שוקלת 54 וזה רק עולה
הייתי שחייני וספורטיבית ביותר אבל עכשיו(בשנתיים האחרונות) אני לא יכולה לעסוק בספורט בכלל כי אני בערך נכה עם עוד המון בעיות רפואיות. בחצי שנה האחרונה הייתי כל הזמן בדיכי ובגלל זה כל הזמן אכלתי. ניסיתי לעשות דיאטה אבל בגלל הדיכאון אני כל הזמן נשברת. התיעצתי ברופאה שלי והיא אמרה לי שיש לי חילוף חומרים גרועה, ואני מצטטת:יש לך חילוף חומרים כמו של אישה בת 60. אמא שלי גם לא עוזרת במיוחד כי היא כל הזמן קוראת לי פרה ושמנה, ומדברת עם אנשים על זה שאני כל הזמן משמינה. אז אם לחשוב למה אני באמת פה זה כי אני צריכה תמיכה, אני צריכה שמישהו יגיד לי שאני יכולה, מישהו שיבין אותי. אני מקווה שפניתי למקום הנכון סנדרה

ארינה

New member
שלום לך וברוכה הבאה

ראשית את לא שמנה למשקל שלך ועד כמה שאני מבינה אין לך גם משקל עודף אלא את נורמלית לגובה ולגילך. לפני שתתחילי בכלל דיאטה, את צריכה קודם כל לדבר עם אמא שלך ולהגיד לה שזה שהיא אומרת לך ולכולם שאת פרה שמנה ושאת משמינה לא ממש תורם למוטיבציה שלך להרזות אלא להפך זה מכניס אותך לדיכאון והדיכאון נותן לך דחף לאכול עוד. שנית לא חייבים לעשות ספורט לדיאטה, נכון שזה עוזר מאד אבל זה לא חייב. כולנו נמצאים כאן באותה סירה וכולנו מבינים אותך כי גם לנו קשה לעשות דיאטה ולפעמים אנחנו מרגישים שאנחנו מפסידים במלחמה התמידית הזו כנגד השומן ומתבעסים. אך אנחנו צריכים לקחת זאת כדבר לכל החיים שכל יום הוא מלחמה בפני עצמו ואם עברנו את היום הזה בשלום מבלי לחטוף, ולאכול שטויות אז ניצחנו ואנחנו גיבורים. לכן- את כן יכולה, כמובן אם את רוצה. ואם אמא שלך לא נותנת לך את התמיכה הדרושה לך את יכולה לקבל אותה תמיד כאן אצלנו בפורום. בכל אופן אני אישית מחזיקה לך אצבעות ואם את צריכה תמיכה מעבר לפורום את יכולה לכתוב לי למייל בשמחה. בהצלחה רבה ממני ארינה

mikloi

New member
סנדרה´לה!

הגעת למקום הכי טוב שיכול להיות, מתוקה!!!!!!!! אנחנו ניתן לך את כל האהבה והתמיכה שרק תצטרכי, ועוד קצת. כי אנחנו יודעות מה זה להיות את. קודם כל תקחי נשימה עמוקה. עכשיו תירגעי. הכל יהיה בסדר!!! לא רק שתצליחי בדיאטה, את תהיי הכי מדהימה בעולם, ובעיקר בשביל עצמך!! גם אם לא תהיי במשקל האידיאלי בעיני אמא שלך, הכל יהיה בסדר. קחי לך כמה נשיקות:
וחיבוקים
והמון אהבה
ועכשיו תכפילי הכל במיליון!!!!!!!!!!! חוץ מזה, אל תילחצי. קחי את הזמן שלך ותורידי רק חצי קילו בשבוע. אם רק תאכלי מסודר, תעשי ספורט ותשתדלי לוותר על מתוקים וחטיפים. אל תשני את מה שאת אוכלת ביום יום. אם זה שניצל מטוגן, או מה שלא יהיה. רק מתוקים וחטיפים תגבילי לפעמיים בשבוע. יהיה בסדר!!! אנחנו כאן לתמוך!!!

היי סנדרה ../images/Emo13.gif

קשה, קשה לרזות כשאין תמיכה... ועזבי לרזות, קשה לחיות בלי תמיכה... אז קודם כל- אנחנו כאן בשבילך, לתת לך את כל התמיכה שאי פעם תזדקקי לה. אני אתחיל עם זה, שהמצב שלך הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת. בסך הכל להתחיל קצת לאכול מסודר ולהוריד "שטויות"- ואת מסודרת!
אז תישארי, תכתבי, תחלקי... ברוכה הבאה
שלך, ס.ש.

ELY

New member
היי לך חמודה...

אנחנו נתמוך בך בפורום ושתדעי שאת נמצאת במשקל נורמלי לגובהך זה שאמא שלך קוראת לך "פרה שמנה" את לא צריכה לשים אליה לב, אני יודעת שאנחנו חיים בחברה שרק מי שרזה כמו דוגמנית נחשבת למקובלת וכל קילו אחד מעל היא סופגת ביקורת ועלבונות מאנשים... את לא שמנה כלל, ואת צריכה להאמין בזה שאת לא שמנה ושעוד תרזי (גם אם לא תעשי ספורט), ויהיה לך ביטחון עצמי מספיק כדי לא לשים לב לביקורת של אנשים. אנחנו נתמוך בך בדיאטה, תוכלי לשאול אותנו שאלות, לספר לנו, להתייעץ איתנו על כל מה שעולה לך בראש

למעלה