אני חדשה פה...

אני חדשה פה...

אהלן אני חדשה פה... וישש לכם פורום מדליק:) אוקי... אני בסה"כ רווצה לשאול... מה אני צריכה לעשות -יעני אילו משחקים אני צריכה לשחק עם ידיד שלי כדי לגרום לו להשתגע אחרי ולרצות אותי... אניבד"כ לא משחקת משחקים אבל תנו לי איזו עצה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבהההההההההה

flowers girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ו..אני יודעת
אני יודעת
(רק כי גמני די עושה את זה) את צריכה לבוא אליו כזה עם מחשוף.. לא רציני או משהו.. וללטף אותו הרבה ולחבק אותו (לא יותר מדי) והכל בעדינות מחרמנת כזו..
תאמיני לי- זה יעשה את זה.. אם לא- בואי אלי אני אגיד לך מה לעשות.. ושוב
ברוכה הבאה
בת כמה את
מאיפה

ה מ ש י ח

New member
וולקאם!! ../images/Emo24.gif

חח האמת היא שגם אני די חדשה.. פרטים בכרטיס. למה לשחק? את רוצה אותו? פשוט תגידי "צ'מע, אתה מוצא חן בעיני. בוא נצא." וזהו, הוא שלך. אלא אם את סתם מחפשת אגו-טריפ ושיעריצו אותך.. שזה גם סבבה, כל עוד לא פוגעת באף אחד.

Lanni

New member
הי כפית! בורכה הבאה ../images/Emo24.gif

אבל אני לא אתן יד להתעללות במין הפחות יפה..

HyPeR SoNiC

New member
שלום שלום

ברוכה הבאה אני אורן... התמכרות נעימה
ובקשר לשאלתך, אני באופן אישי לא מת על בנות שמשחקות משחקים. בנים, לרוב, לא מבינים ולא אוהבים רמזים. אם היא רוצה משהו - הכי טוב בשבילה זה לבוא ולהגיד דוגרי.....

Stripperella

New member
אהלן ווסהלן!!!!!../images/Emo24.gif

אני מונה! ברוכה באה ותהני בפורום!!

בשלולית

New member
ברוכה הבאה

אני הדס בת 17 עוד מעט תהני בפורום ולשאלתך... אמרו לך פה כל מיני ליטופים וכאלה... לדעתי זה אחלה..... "בטעות" תגעי לו בתחת..... חח סתם כל מיני כאלה..... ואני... אני אוהבת לעשות עיניים..... מצבים ששניים נועצים אחד בשני ולא מסתכלים לשום מקום אחר זה מצבים שאומרים משהו ובסוף יש מצב לאיזו שיחה על זה... לדעתי זה אחלה ואני בעד
בהצלחה!!

למעלה