אני חדשה פה

אלמוג86

New member
אני חדשה פה

אז אתן בטוח מאמינות לי שאני אומרת נמעס לי שאומרים לי שאני צעירה מדי בכדי לדעת . ואם מוקר לכם המשפט שאמא שלי אומרת שאני אהיה אמא כזאת טובה זה כי איילת75 היא אחותי. כנרא האחינים שלנו עשו לשתינו תראומה קשה ישר כוח ונהדר לדעת שאני לא לבד

magicgirl1983

New member
JOIN THE CLUB

נפגעי אחיינים טרוריסטים בע"מ... למעשה אני מכירה את המצב הזה מקרוב...האחיין שלי טרוריסט שאני חושבת לתומי שאין יותר גרוע. רק לאחרונה קיבלתי אישוש משאר משפחתי כי האחיין הזה אכן מופרע כליל...למעשה אימא שלו אשמה בכך אבל זה נורא ארוך ומשעמם... בכל מקרה ברוכה הבאה
גם אני אימא טובה לעתיד....אהמ...NOT

איילת75

New member
רואים אני מביאה את המשפחה../images/Emo9.gif

אני , בניגוד לאלמוג לא רואה את האחיינים שלי כ"טראומה", אלה כמשהוא ללמוד ממנו. אולי זה עיניין של גיל. הם ילדים מקסימים ואני אוהבת אותם בטירוף. מה שכן, למדתי מהתבוננות באחותי הגדולה וילדיה שזה לא קל לגדל ילדים, יש בזה המון שמחה והמון אהבה אבל גם המון קשיים ואני בוחרת שלא לעבור את זה בעצמי (לעת עתה). איילת

אלמוג86

New member
הם בהחלת שיעור חשוב

לצורך הפרוטוקול גם אני אוהבת את האחינים שלי בטירוף וזה בהחלת עינין של גיל אני הרבה יותר קרובה מאיילת לאחינים שלנו בגיל {רק 3 שנים מפרידות ביני לבין הגדולה} ובעניי ההתבוננות גם באחיינים שלי מאחותי ומאחי משאירה אותי בדעה זהה לאחותי איילת. אני מבתרת ל התנסות הזות

למעלה