אני חדשה פה.

nutik2005

New member
אני חדשה פה.

היי.קוראים לי אנה,אני בת 21 וגרה בבאר שבע. מהפרק הראשון אני צופה בסדרה,וגם זכיתי בבושם שהוגרל בתחילת הסדרה. אני מאוד שמחה להכיר אנשים שגם אוהבים את הסדרה.

panci thet i

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה איזה קטע גם אני מבאר שבע וגם אני צופה בכל פרק השתלבות נעימה

../images/Emo214.gifהפורום מתמלא בחדשים../images/Emo20.gif

לאחרונה, איזה כיף!
אני הדר, בת 17 מאזור המרכז..
מקווה שתשארי איתנו ותהני

white angels

New member
היי..ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני פנינית,בת 18.5 מאזור חיפה
תתחדשי על הבושם

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מרינה בת 14 מבת ים
מקווה שתשארי איתנו ותהני..
ככןן אהה איזה כי יש מלא חדשים בזמן האחרוןן..
בלי עין הרע

nutik2005

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם על קבלת פנים נעימה. באמת חבל שאין היום פרק. אתמול לא ראיתי את הפרק כי הייתי בקורס פסיכומטרי והיום בשידור חוזר ראיתי רק 20 דקות אחרונות,וממש קוויתי שהיום בערב אראה פרק הבא אבל לא מראים...באסה!!

white angels

New member
אין על מה../images/Emo9.gif

המון בהצלחה בפסיכומטרי
..עשיתי פסיכומטרי אבל יצא לי ציון על הפנים אז אני שוקלת לעשות עוד פעם אחרי הצבא או שפשוט לקרוע את התחת ולהוציא תעודת בגרות טובה ככה שלא אצטרך להעלות את הציון..זה ממש קשה צריך לחרוש הרבה

nutik2005

New member
צודקת בגדול...

זאת פעם שניה שאני אעשה פסיכו' אלא שהפעם אני לוקחת קורס - גם אצלי הציון הראשון היה על הפנים.

white angels

New member
שמחה לדעת שאני לא היחידה

שהציון הראשון שלה נמוך
טוב במקרה הזה מנסים ומנסים עד שמצליחים.. רגע בפעם הראשונה לא לקחת קורס? למדת לבד?

nutik2005

New member
כן,לבד

קניתי ספר של קידום ששם רשומות כל מיני טכניקות ולמדתי לבד - זה היה די קשה כי אין כעקרון מי שיגיד הנה תעשו שיעורי בית,מי שישגיח שתספיקי את כל החומר,אבל עדיין איכשהו די הצלחתי ללמוד. הפעם החלטתי ללכת לקורס וללמוד שם.יצא ככה שבמבחן הראשון שבודק את הרמה שלך הוצאתי כמעט אותו ציון שהוצאתי בפסיכו באמת (2 נק' פחות) - וזה מבלי שהתכוננתי לזה.אז אני מקווה שהפעם כשאלמד בקורס אוציא משהו טוב.משהו שיספיק לי...

white angels

New member
אהה

אני למדתי בקורס אבל הזמן היה לי די לחוץ,זה היה כשאני לומדת בבצפר במקביל ולא היה לי ממש נוח..אולי אחרי צבא שאין לי את הלחץ של בצפר אני אצליח יותר..

nutik2005

New member
נעים מאוד

נעים מאוד יאנה... מי יודע אולי אנחנו אפילו מכירות אחת את השניה לפחות בפנים...

למעלה