אני חדשה... (שרשור משלי)

ayulali

New member
אני חדשה... (שרשור משלי)

התבקשתי לפתוח שרשור משלי כדי שתברכו אותי באופן אישי על הצטרפותי... אז אתם מוזמנים... הצטרפתי כבר בשרשור הקודם, אש אני לא אחזור על עצמי, אלו עיקרי הדברים: שאיפתי הגדולה ביותר היא להתחתן עם עמית. שאלה: השוטים מופיעים בבראשית? שאלה שלא הופיעה בהודעה הקודמת: נראה לכם שבפסטיבל היונה באמת אסור להכניס כלבים? כי אם כן אני לא יכולה לבוא... וחבל

בן ספר

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo168.gifברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

תאמת יש משהו משהו בשאלה כשאת שואלת אם השוטים יופיעו בבראשית כי יש לי פה את החוברת הזאת שחילקו בהופעה זכרון יעקב חוברת על הפסטיבל בראשית ולא כתוב כלום על השוטים מוש בן ארי או עידן רייכל אבל !! מה שאני שמעתי מאנשים שקצת יותר בענינים שהם כן מגיעים כולם אחד אחד בשלמותו תאמת אם אני חושב על זה אין מצב שהם לא יגיעו הם הכי בראשית שיש מתלבשים על הפסטיבל הזה כמו שמים לירח למה את צריכה להכניס לפסטיבל כלב?

DidjiT

New member
טוב חוס' תירגעי מותק..

מה קרה? אז הם לא יהיו, אז נלך להופעה אחרת! את כבר בבית?

ayulali

New member
כלבה

לא כלב, ואני צריכה להכניס אותה כי אני גרה איתה לבד בבית ואין מי שיהיה איתה... וחוצמזה היא מתה על הכנרת והיא תעשה שם ממש חיים, ויהיו לי רגשות אשמה אם אני אהיה שם והיא לא... ופרטים לגביי: אז אני בת 28 מת"א, שוטה בנשמה, הייתי בהופעה בחורשת הנדיב, התבאסתי שהיה קצר ושהם הלכו מיד אחרי, ההופעה הכי טובה שלהם שהייתי בה הייתה בפורים לפני שנתיים בכנרת, תמונות אין לי והשיר האהוב עליי הוא כל האלבום הראשון, והדבר המדהים ביותר שקרה לי לאחרונה הוא שראיתי מה עמית עושה לגיטרה ב"קול גלגל" וזה חרץ אץ הדין סופית לגבי השאלה מי יהיה בעלי...

בן ספר

New member
ברורררר אין כמו הכנרתתת !!!

הנה תמונה של הכנרת שהיינו בטיול בום שישי שקמנו בבוקר צלמתי את הכנרת

בן ספר

New member
והנה שכולם ישנים !!! אבל אני קמתי

באמצע הלילה לנשום קצת אויר היה לי מחניק באוהל היה בו חם אזשיצאתי לנקום אויר את הריח שלה כנרת גם צלמתי אותם ישנים.... דרך אגב איפה שאוהלים מוקמים זה בדיוק איפה שהתמונה של הכנרת זה למטה זה 3 4 צעדים כי נסענו 5 חברה בכאוטו ולא חזרנו לבאר שבע ישר אחרי ההופעה כי זאת נסעיה ארוגה אזד עצרנו איפשהו לישון.. . אז זה המקום בחרנו מקום הכי סטלני בארץ לישון בו מקום פסטורלי באיזה חור מצאנו אותו ללא תשלום כל המקומות רצו תשלום גם החננו את הרכב על יד איזה חור

starguiding

New member
יש מלא "איים" כאלה בכינרת...../images/Emo13.gif

הכנרת מלאה באיים כאלה, בין החופים, שפשוט נדחפים שם ומקימים אוהלים. זה כיף רק אם אתה עם עוד אנשים... אם זה רק אוהל אחד אז צריך עוד אטרקציות...

../images/Emo121.gifראיתי ת'כינרת זוהרת בטורכיז

ויש גם כינרת כינרת כינהההההההרת לא זוכר את ההמשך משהו עם הרוח וענארף ואם מדברים על רוח אז: את ואני והרוח יצאנו לגן הפותח לנשום את פריחת הדגן.

../images/Emo121.gifגם לי יש תמונה בסיגנון הזה

אבל יש לי אחת יותר יפה מעין גב הינה היא

המממ באתר של בראשית כתוב

שאין כניסה לבע"ח....אבל אולי בכל זאת כדאי שתבררי..תגידי שהיא תהיה צמודה אלייך וזה...אני זוכרת שבשנטיפי היו כמה כלבים ממש חמודים
אם תביאי אותה, אני אהיה צמודה אליה גם

ayulali

New member
לבראשית אני לא הולכת בכל מקרה

דיברתי על פסטיבל היונה

למעלה