אני חדשה : / תדברו איתי! היהיהי : )

מיה בת 14

New member
אני חדשה : / תדברו איתי! היהיהי : )

שלום לכולם! אני חדשה! טוב.. למישו יש ספר טוב להמליץ.?...

sagiberg

New member
יופי שהצטרפת../images/Emo24.gif

יש המון ספרים טובים, השאלה מה בערך הכיוון שלך ? פנטזיה ? רומנים ?...

מיה בת 14

New member
הממ.. אני מחפשת ספר נחמד כזה לקיץ

כזה משהו נחמד ומצחיק..לא ארוך מידי אבל לא קצר שמתאים לגיל שלי... אם את מכירה את "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות".. ואת שאר הספרים בסדרה.. אז אני מחפשת משהו בסגנון של זה.. תודה שענית

1אריאדנה

New member
קראתי אותם:-*

חמודים, אבל אין לי משהו להמליץ לך בסגנון, בגלל שאני לא ממש קוראת אותו. למה את מתכוונת ב"מתאים לגיל שלי"? לא נראה לי שאפשר להמליץ כ"כ לפי זה...

מיה בת 14

New member
מתאים לגיל שלי, זאת אומרת...

משו כייפי לקיץ שלא קשה לגיל שלי ( 14 ) אבל גם לא פשוט טקצר כזה.. תודה שהגבת

1אריאדנה

New member
תראי,

גם אני בת 14, וקוראת הכול בערך
לכן קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת, זה תלוי כמה את קוראת... בכל מקרה, אין לי בעיה להמליץ לך על כמה ספרים, אבל אין לי מושג אם תאהבי אותם, אולי כדאי שתגידי עוד ספרים שאת אוהבת? אוקיי, אז- שבט דוב המערות\ג'יין מ. אואל (רק אם אין לך בעיה עם המון תיאורים) זה ספר ארוך יחסית, 500 עמודים בערך. האפיפיורית יוהנה\דונה וולפלוק משהו בשורות טובות\ניל גיימן וטרי פראצ'ט הספרים האלה הם דרך דיי טובה להעביר את הזמן
אבל שוב- זה תלוי בעיקר בטעם שלך...

Moondust

New member
יש לך טעם מצוין../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

sagiberg

New member
אם אהבת את האפיפיורית../images/Emo8.gif

אני ממליצה בחום על קטרינה הגדולה וגם על גו'זפין רעיית הקיסר

1אריאדנה

New member
מי כתב../images/Emo35.gif

ותודה על ההמלצה
אני ממש אוהבת רומנים היסטוריים...

sagiberg

New member
../images/Emo13.gifאת קטרינה כתב אנרי טרויה

ואת גו'זפין כתב פ.וו.קניון

מיה בת 14

New member
תודה על העזרה! ../images/Emo20.gif

אה ואם את אומרת שאת קוראת הכל.. אני ממליצה בחום על הספר בסדרה של שרלוק הולמס כלבם של בני בסקרביל! ספר ממש מעניין!

היתושה

New member
אולי את הספר שלי?...

משלוש סיבות: 1. את רוצה ספר לקיץ, ושם הספר "קיץ אחד ביחד" (באווירה קיצית...) 2. סגנון קליל וכייפי, כמו שאת רוצה 3. כתבתי אותו כשהייתי בת 14 - כמוך, אז אולי הוא יהיה בראש שלך... (חחח לא אכפת לכם שאני מנצלת את ההזדמנות להמליץ על ספר שלי, נכון?
) הוא נראה ככה:

tam1989

New member
היי ליאת...../images/Emo13.gif

הייתי שמחה לקרוא את ספרך אך לפני שאלך לקנותו הייתי שמחה לדעת על מה הוא מדבר פחות או יותר ולאיזה סוג הוא שייך? ואגב, זה ממש מדהים בעיני שספר שכתבת בגיל כל כך צעיר יצא בגילך ואני מאחלת לך המון הצלחה.
פ.

מיה בת 14

New member
אני מחפשץ המלצות .. ../images/Emo91.gif

קיבלתי המלצה לספר "אמא אשמה בכל"... ואני רוצה לדעת על מה הוא מסופר.. מישהו יודע..?.
...
.. אני אשמח אם כן!
תודה

למעלה