אני חדשה

O a s i s 3

New member
אני חדשה../images/Emo9.gif

אני אדוה, בת 13 וקצת, ואני חנונית גאה (לא גאה במובן הגאתי. אני גאה בזה שאני חנונית
). אני חולה (עייפה מאוד, היה לי טיול של הצופים בסופ"ש, כואבים לי הראש והגרון) אז אני בבית. אה, ואני מכירה את ענבר (אחלום לנצח) ואת נבו (Rockamora), ובטח עוד כמה שיש כאן.

יום אחד אני אבין מה הרעיון בלעוות

את השם מאדוה לאדוע מספיר לסאפיר ולהגיד כע במקום כן... אבל עד אז אני נאלץ להיות אדם חצי שלם...

../images/Emo85.gifתבין..

אנחנו באים מקומונה דיי פאקצתית. נכון, אנחנו שם מבחירה אבל [תמיד יש אבל.. זה מתחיל להדאיג =\] באנו לשם מפורום כלשהו [שלא נציין אותו כעת] וזה היה בהיותינו צעירים יותר. בקיצור, מה שבאתי להגיד שרוב האנשים בקומונה שלנו, חוץ מכמה מעטים, הם פאקצות. למה אנחנו שם? זה כבר יותר מסובך. ארג אין לי כוח להסביר. תתספק בזה. ותסלח לנו, תודע

O a s i s 3

New member
אני יכולה להסביר למה אנחנו שם,

בקלות. תבינו, יש בקומונה הזאת 90% פקאצות ופקאצים, עוד 5% של ערסים, ועוד 2% של מטומטמים שלא יודעמים מה הם רוצים בחיים שלהם תודות למנהל שמרשה לכל אחד להצטרף*_*. בשביל ה-3% הנותרים, הנורמליים, אנינשארת. כי הם חלק מבני האדם שאני הכי אוהבת בעולם, כי הם אנשים מדהימים, וכי הם הפכו לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי. ואני לא מגזימה. בגלל זה אני נשארת שם לפחות.

למעלה