אני חדשה..

sentohell

New member
אני חדשה..

היי, אני בת 15 ואבא שלי חולה בסרטן כבר שנתיים
אתמול אמא שלי הודיעה לי שהוא בסכנת חיים ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
חשבתי שפה אני אמצא תמיכה...

saribon

New member
גם פה תמצאי תמיכה

אבל אני ממליצה מאוד שתמצאי תמיכה גם בחיים האמיתיים שלך. הגיל שלך כל כך מורכב ,גם בלי המצב הזה של אבא בסכנת חיים שבהחלט חשוב שיהיה מישהו שאת יכולה לדבר איתו שנמצא לידך.
יש קבוצות תמיכה שאשר לברר עליהן באגודת למלחמה בסרטן ובחוסן. יש נשים שזה תפקדם - לתת מיכה וייעוץ, ויש אנשים קרובים - חברים של המשפחה, קרובים וכו - שיכולים להיות שם עבורך..אפילו קווי החירום של ער"ן יכולים לתת מענה ברגעים קשם. מה שאני מנסה להגיד זה - אל תשארי עם זה לבד וחשוב שמישהו בסביבתך הרובה יהיה שם עבורך. האם את בת יחידה? או שיש עוד אחים במשפחה?

אני לא יודעת ה מצבו של אביך אבל סכנת חיים - מאיימת כל שתהיה יכולה לחלוף וצריך לשמור על אופטימיות.מצד שני זו התמודדות מאוד קשה לכל אחד בעיקר לנערה צעירה גילך. זה מפחיד ולא ברור ומאיים וכואב כל כך. לצערנו הרב החים לא פוסחים על ההתמודדויות הללו. את מוזמנת השאר ענו ולכתוב, לשאול, להתייעץו סתם לשפוך את הלב.

saribon

New member
אני מתנצלת על שפע טעויות ההקלדה

רקעכשיו שמתי לב שהמקלדת שלי לא תקינה.

LayLadyLay

New member
היי SENTOHELL,

את רק ילדה בת 15 וכבר צריכה להתמודד עם כאב שאנשים גדולים ממך לא פיצחו את השיטה איך לחיות עמו.
איך הצלחת להתמודד בשנתיים האחרונות מאז המחלה של אביך?
האם ההורים שלך משתפים אותך במה שקורה או שמנסים לחסוך ממך את הידיעה?

אני חושבת שזה חשוב שתבקשי להיות מעורבת.
גם לאביך יהיה נעים לדעת שאת מתעניינת בו וגם ברצף האירועים של החיים- אני בטוחה שתהיה לכך משמעות גם עבורך.

לפי דעתי כדאי לספר להורים שלך שאת מפחדת ומודאגת ולהציע שתפגשי עם פסיכולוגית, מישהי מנוסה שיכולה לעזור לך בתהליך.

מחכה לשמוע ממך,
דניאל.

healerit

New member
ברוכה הבאה יקירה

את מוזמנת לקבל את התמיכה שלנו כאן.

את אף פעם לא לבד. את יכולה לפרוק את אשר על לבך כאן וגם לבקש עזרה מקצועית.
איש אינו צריך לעבור לבד חוויה כזו.

תחזיקי מעמד

למעלה