אני חדשה

אני חדשה

ערב טוב לכולם אז כמו שאמרתי אני חדשה כאן בפורום נשואה כ-21 שנים +3 מקסימים בעל משגע אבל השיגרה הורסת את הנשמה מאוד הייתי רוצה לשוחח כאן ולספר על האהבה הוירטואלית שלי אם יש מישהו שמוכן לשמוע אותי אז אנא מכם השאירו לי הודעה כן נ.ב אני חייבת לשפוך את כל מה שיש לי על הלב תודדדדדדדדדה

טאKילה

New member
ברוכה הבאה פרפרלבן..../images/Emo39.gif

ערב טוב
אני שמחה שבאת לפורום אהבה וירטואלית.. תתרווחי להנאתך..

l o v e u2

New member
אני מוכנה לשמוע את אשר על ליבך...

אני כאן לצידך באמת שאת יכולה לשפוך את מה שבא לך .... אני כאן פרפרית ...

מ ופרעת

New member
חיחיחי טאק לא רק מקסימה היא מלאך

היי פרפר לבן קראתי לא שהבנתי מה הסיפור בדיוק אבל תרשי לי לומר לך משהו עד היום לא הצלחתי להבין מה הקטע הזה של אהבה וירטואלית אבל יחד עם זאות אני מאוד מקבלת את זה ומכבדת כול אדם יחד עם הבחירה שלו לדעתי כדי מאוד שתלמדי להתעלם מהערות ציניות ואל תיקחי כלום ללב צאי מזה תלמדי שלא כולם כמוך כול אדם הוא אדם בזכות עצמו אני אישית מאוד ישמח לשמוע מה שיש לך לספר(פיכס עליי אני אדם סקרן) והכי הכי הגבתי כי טאק היא באמת אדם נפלא תראי עובדה היא חשבה עלינו והקימה את הפורום הזה אני אישית מתה עליה חיזקי ואימצי מופרעת

טאKילה

New member
בואיהנה מופרעת..../images/Emo12.gif

נו מה קורה???את יודעת מה כוונתי..
מתה עלייך יגנובה..

מ ופרעת

New member
מה קורה? אז ככה..../images/Emo4.gif

א. אי אפשר להגיד שלא ניסיתי
ב. אי אפשר להגיד שאני לא ממשיכה לנסות
ג.נו באמת עם ניק כמו שלי למה את מצפה
ד. תשמעי טאק הכנסת אותי לחתיכת פרויקט
ה. נו מה את אומרת להמשיך לנסות או ש....... מתה עלייך מופרעת
יך או זהו???????.

../images/Emo24.gifנשמע מוכר../images/Emo23.gif

היי ברוכה הבאה , גם אני חדשה . את הסיפור שלי סיפרתי ואני אשמח להשתתף בשלך ..... תהני

soa195223

New member
לספר על אהבה

אני נשוי 25 שנים + 3 ילדים את בהחלט יכולה לספר אשמש לך אטזן קשבת ואולי אהבה וירטואלית תפרח ביננו

abshl

New member
נכון ...

נכון אף פעם אי אפשר לדעת מה ילד יום ומי מצפה לך או מצפה לי אחרי הסיבוב הבא. הייתי מעונין לשוחח איתך על מה דעתך ?

יליולה

New member
פרפר לבן , נראה שזה

המקום לחלוץ נעליים ולהתרווח קדימה, שימי על השולחן בנקודת הפתיחה שלך כבר שבית אותי...

eran123eran

New member
ברוכה הבאה ו..אשמח להאזין

היי, אשמח להאזין ו...גם לי יש מה לספר...

למעלה